Slike sa mobilnih telefona
Ove slike sto prave SE sa tim "kamera drajverima" su odlicne!!!
Voleo bih da se vlasnici N82 malo vise angazuju pa da vidimo kakav je kvalitet tih slika u razlicitim uslovima!
Bilo je vec nekih slika ali malkice jos da prezentuju mogucnosti njegove kamerice!

Voleo bih da se vlasnici N82 malo vise angazuju pa da vidimo kakav je kvalitet tih slika u razlicitim uslovima!
Bilo je vec nekih slika ali malkice jos da prezentuju mogucnosti njegove kamerice!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, pazi jedno,ako n82 ima istu kameru ko n95 8gb neverujem da ce moci sa k800 jedino nocne sa blicom.ja sam poredio n95 8gb sa k810 realnije fotke daje k810.neznam mozda i gresim 

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Sale_M, sa ovim novim drajverom pojavila se zamucenost pri krajevima slike
Bila je prisutna i pre ali sad je bas izrazena
Sto se tice pobede n82... Kao prvo n82 ima 5mp i ne moze se porediti sa k800/k810... Drugo kad nokija bude sredila ostrinu na n82 onda postavite neke slike
(tj. postavite i sad da vidimo nesto od n82, kad toliko hvalite n82 dajte neku sliku pa da vidimo kako je n82 bolja
)

Sto se tice pobede n82... Kao prvo n82 ima 5mp i ne moze se porediti sa k800/k810... Drugo kad nokija bude sredila ostrinu na n82 onda postavite neke slike

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
janka_88, MilančeBGD, primetio sam to,cak mi i trava nekako izgleda cudno i to je jedan od razloga sto sam postavio slike.Cini mi se da je par verzija firmvera unazad n73 pravio bolje fotke.Nadam se da ce u verziji 5 konacno sve biti ispravljeno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
evo ja predlazem da se organizuje humanitarni fond za moj N82, jer vidim zalite se da nema slika sa njega, pa ako bi organizacija uspela, imate 5 slika dnevno od mene + narudzbine!!
pa jel vidite da su slike sa n73 zazivele tek ~ GODINU IPO dana od kad je izasao, polako, bice..
ali gledavsi malko po netu i ostalim 4umima, n82 se fantasticno pokazala naspram k850..
u rangu 3mpx, uslovno SE odnosi pobedu
a u rangu 5mpx........................
..

pa jel vidite da su slike sa n73 zazivele tek ~ GODINU IPO dana od kad je izasao, polako, bice..
ali gledavsi malko po netu i ostalim 4umima, n82 se fantasticno pokazala naspram k850..
u rangu 3mpx, uslovno SE odnosi pobedu
a u rangu 5mpx........................

N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Nisam ja mislio da se porede slike SE k800/810 sa slikama koje pravi N82, nego samo malo da se aktiviraju vlasnici N82 pa da vidimo i te "izrode"!
peky@n93, pa trebale bi da su im iste kamere!!!

peky@n93, pa trebale bi da su im iste kamere!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ja se izvinjavam, ali ako su ove darkadove slike vama dobre onda samnom nešto nije u redu. Manja zamućenost na sredini, ogromna na krajevima, užasne hromatske aberacije ap ačak i pogrešno mapiranje boja, pregorelost slike, nerealne boje............ jel može još? Ovako nešto od svog e50 očekujem pa i ne kačim slike po forumu, ali N73 potpuno razočarava. SE se značajno izdvaja, ali daleko je to još od normalnog fotoaparata. Nije dovoljno da se vidi šta je na slici, nego da slika bude i jasna. Najveći problem su malo sočivo i još manji senzor i to ni na koji način ne može "dobro" da se izbori sa mračnim detaljima, može da parira Mustecima 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ja sam kacio slike na n82, i ono sto se tice makro moda, garantujem da je niko ne moze pobediti...
Ali, posto su meni ukrali n82, nema nista od toga... A s druge strane, poceo sam ponovo da koristim w800 CID36, koji ima nenormalno dobru sliku, drug mi daje 200e za njega (starog 2 godine), nema teorije da mu prodam... Odusevio me je...
Svi vec znate da sam davao dosta para za telefone, i uvek uzimao kada su tek izasli i bili po 500e (w950, p990, n82...), ali sada stvarno necu da menjam, jer vidim da NEMA svrhe... Mozda uzmem neki dobar MP3 player, i to je to, ali telefon ne menjam...
Ali, posto su meni ukrali n82, nema nista od toga... A s druge strane, poceo sam ponovo da koristim w800 CID36, koji ima nenormalno dobru sliku, drug mi daje 200e za njega (starog 2 godine), nema teorije da mu prodam... Odusevio me je...
Svi vec znate da sam davao dosta para za telefone, i uvek uzimao kada su tek izasli i bili po 500e (w950, p990, n82...), ali sada stvarno necu da menjam, jer vidim da NEMA svrhe... Mozda uzmem neki dobar MP3 player, i to je to, ali telefon ne menjam...
iPhone + CX300
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ovo je najbolje sto N73 moze sa ove pozicije pod ovakvim uslovima svetlosti
auromatsko podesavanje

podesavanja-Iso:Low Exposure:-5 White balance-Cloudy

kao sa druge slike osim Iso-Medium

auromatsko podesavanje

podesavanja-Iso:Low Exposure:-5 White balance-Cloudy

kao sa druge slike osim Iso-Medium

XIAOMI Mi 11 midnight grey
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Meni licno nije prihvatljiv ovakav kvalitet....... Meni se cini kad gledam ove slike da obicni softver N73 pravi bolje slike bar za nijansu, ove slike sto si postavio samo u sredini su ostre a cim pocinje malo se odaljavati od centralnog dijela pocnu gubiti na ostrini.... sto se meni desava samo na ivicama i pogotovo na lijevoj strani, ne znam sto

- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ne vjerujem da je zbog poklopca al ko zna...
Uzeh N95 kapoerista90, pisao sam u par tema al nisi bas pratio
Mogu reci da sam jako zadovoljan telefonom, kako funkcionalnoscu tako i izgledom.
Jeste da mi izgled telefona nikad nije nesto puno znacio ali moram da priznam da prija kad se toliko ljudi(koje poznajem i koje ne poznajem) odusevljava izgledom telefona
Uzeh N95 kapoerista90, pisao sam u par tema al nisi bas pratio

Mogu reci da sam jako zadovoljan telefonom, kako funkcionalnoscu tako i izgledom.
Jeste da mi izgled telefona nikad nije nesto puno znacio ali moram da priznam da prija kad se toliko ljudi(koje poznajem i koje ne poznajem) odusevljava izgledom telefona

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo