гари napisao:Da se ja pitam, napravio bih ogradu Srbije, i ni jednoj azijskoj bubamari ne bih dozvolio da uđe, samo naše domaće lepe crvene bubamare. Poštujmo tradicionalne vrednosti!
Tako je gari patrioto.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pošto nemamo temu za video snimke sa mobilnih telefona, valjda može jedan ovde.
Anyway, prvi put od kako imam Mi A1 sam koristio opciju snimanja u 4K i to sam našao baš po mraku. Sa zvukom i samim kvalitetom slike sam sasvim zadovoljan, ali vidi se da se muči sa fps pri snimanju u ovakvim uslovima. Pokušao sam sutradan i po danu da snimam i lepo izvuče 4K sa 30 fps, ali ovde je uspeo možda max 20 fps. Koristio sam stock camera app i eto, možda bi to bila moja prva primedba na Mi A1.
Lepa i jedna i druga,ne znam za koju bi se pre odlucio.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Hvala vam puno momci Sale_M, znemanja. гари, Moja preporuka, ogroman je, zaista je fenomenalan. Ali za mene je najveći utisak ostavio Santorini. Kakav je na slici, takav je i uživo.
Kaže onaj vodič, da bi se sve videlo i bio upoznat sa Kritom, mora se ostati 5-6 meseci.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.