Super telefon, i ja juče uzeo jedan za suprugu, koja je pre toga koristila S3 mini. Lep, elegantan, brz telefon. Skoro da sam poželeo i sebi jedanznemanja napisao:Da se i ja pohvalim, otisao Samsung galaxy S2 a dosao galaxy S4
 .
.
Super telefon, i ja juče uzeo jedan za suprugu, koja je pre toga koristila S3 mini. Lep, elegantan, brz telefon. Skoro da sam poželeo i sebi jedanznemanja napisao:Da se i ja pohvalim, otisao Samsung galaxy S2 a dosao galaxy S4
 .
.

Što se tiče okupljanja, maksimalno ću se potruditi da dođem
 Što se tiče okupljanja, maksimalno ću se potruditi da dođem  

Malo je reći koliko sam prijatno iznenađen i oduševljen telefonom i sistemom, ali zbog želje za većim ekranom ovo ću da prosledim dalje i uzmem Z30. Biće ćao android i wp
 Malo je reći koliko sam prijatno iznenađen i oduševljen telefonom i sistemom, ali zbog želje za većim ekranom ovo ću da prosledim dalje i uzmem Z30. Biće ćao android i wp   Da se razumemo, ja sam isključivo poslovni korisnik, tako da me igrice ne interesuju, a što se tiče fotografija imam DSLR sistem, tako da me ni kvalitet fotografije na mobilnom telefonu ne interesuje nešto preterano.
 Da se razumemo, ja sam isključivo poslovni korisnik, tako da me igrice ne interesuju, a što se tiče fotografija imam DSLR sistem, tako da me ni kvalitet fotografije na mobilnom telefonu ne interesuje nešto preterano.
 Lično sam se dvoumio oko Z30 pre koji mesec, odličan telefon zaista, lepo radi, solidna kamera, jedino mi se sam sistem i ui ne sviđa, pa sam zato odustao. Inače sasvim dobar telefon, zanimljivog dizajna.
 Lično sam se dvoumio oko Z30 pre koji mesec, odličan telefon zaista, lepo radi, solidna kamera, jedino mi se sam sistem i ui ne sviđa, pa sam zato odustao. Inače sasvim dobar telefon, zanimljivog dizajna.