Sale_M, hvala mada sve slike su na brzinu napravljene, nisam htio ni da trazim najbolji ugao niti da cackam podesavanja tako da je svaka napravljena bukvalno za sekundu(treci auto nisam cak stigao ni da fokusiram kako treba)
Da, to je najnoviji sw za N95, i mada sam i sa proslim bio jako zadovoljan ovaj me stvarno odusevljava sa slikama, u prakticno svim uslovima.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
kako sam jam primetio, w810sa modovanom softom pravi lepse slike nego k800sa modovanom, gledao sam na 100%, dok w810ima fine teksture k800nema, ili moram kod ocnog...?
IDzO, nisam se nesto raspitivao o tim automobilima ali sam cuo ponesto sa strane dok su se drugi raspitivali I kako mi se cini rekli su da su to potpuno novi rucno napravljeni automobili.
Evo jedne slike koju sam napravio danas(tj. sad je vec juce) na Zobnatici... Imam ih jos dosta zanimljivih ali ova mi je ostavila najbolji utisak
ostale mozda okacim sjutra...
Znaci nikad nisam vidjeo besnijeg noja, imam utisak da nije bila zica izmedju nas(koju je pokusavao da pregrize) da bi me pojeo :D:D
Solidna slicica,nego milanne jsi ti to presao na drugu platformu telefona .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Tesko da cu ja ikad preci na neku drugu platformu (mozda na windows mobile ukoliko poboljsaju multimediju). K800 je od druga, a trenutno koristim ovaj caletov fon (on se i ne seca kad ga je poslednji put koristio) jer je N73 u servis. Sj*bao sam ga preko phoenix-a jer sam pokusao da ga vratim na obicnu verziju. Znao sam da je ogroman rizik, ali kad djavo ne da mira...
Ma nema suma nego sam slikao kroz malo zamagljeno staklo u autu koji je bio u pokretu .Inace nisam znao za kineski softver.Kako se menja TJ. kako se stavlja generic???
Pa onda da li to nesto utice na sliku?(taj sum i to...)Jer sam primetio da su moje slike kada uporedim sa drugih slika k800i mnogo losije.Tj ima malo vise suma,mutnije,nejasno...
I kako obradjujete ove slike??Mislim na slike od bOOdale jer su zaista strava!
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
lol
Kakve veze ima sto si slikao kroz zamagljeno staklo?? Lepo se vidi sum koji nema ama bas nikakve veze sa zamagljenim staklom.
Kineski softver se menja flashovanjem i on nema nikakve veze sa time kakva je fotografija.Pa losije su ti slike jer ne znas kako da koristis telefon
Slike se obradjuju u nekom photo editoru, ima dosta editora pa ti biraj... Posto vidim da si jos uvek pocetnik najbolje da uzmes acdsee
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.