Uz pomoć ovog dvogleda, imao sam nameru da i njega postavim u onom setu ali nije baš najsrećnije ispao.
Sa treće slike možeš proceniti sa koje daljine je uhvaćen kadar.
Stefan33, odlicne slike s tim da mi se prva vise svidja od druge jer druga je mutna zbog zuma!
materijalmen, jeste nebo ima ljubicastu nijansu i to ne samo na ove dve slike nego na bilo kojoj da slikam i da se vidi nebo vuce na lilavo! NE ZNAM ZASTO!!!
MilančeBGD, trebao sam slikati prvu sliku sa automatskim podesavanjem i sa sunny podesavanjem pa da uporedim razlike ali skorz sam zaboravio na to! Drugi put!
Evo ja posle nekoliko cam. drivera konacno cini mi se ubodo pravi
Cam. driver je Ultra_SuperDriver v6.7u2 a telefon K750i. Ovaj camera driver stvarno omogucava fina stelovanja i mislim da stvarno izvlaci za sada max. iz ovog aparata.
Evo dve slicice za probu:
Evo jednog primera"genijalnosti" nasih komunalnih sluzbi. Fotografije su napravljene na Novom Beogradu u bloku 64 u blizini Immo centra. Prosle nedelje su zavrseni radovi na asfaltiranju dela biciklisticke staze u Gandijevoj, a pre par dana su postavili novu "pecurku" autobuske stanice.
Mislim da ce biciklisti imati problem pri prolasku.
P.S. Fotografisano je juce sa Siemens SXG75, oko 7 ujutro.
Evo poredjenje slika sa k800 i k850!! Za mene k850 ima malo bolje slike, ali nadao sam se da ce imati dosta bolje slike!!! Vi zakljucite. Slike su slikane sve na automode, kvalitet Best. Na oba mobitela su ubaceni najnoviji softveri!
k800
k850
k800
k850
Poslednja izmena od sale987 u Ned, 13. Jul 2008. 07:47, izmenjeno 3 puta ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.