Alal ti vera kad ti prelazis 7h sot-a i uz 20% mobilnog neta. Ja sad imam 19h uptime, 40% baterije i 4ipo SOT-a. Od toga mozda 80% wifi, ostalo 3G, i ne verujem da bih mogao da predjem 7h. Doduse necu ga sigurno prazniti do kraja, kad mi dodje na 20-ak % ja stavljam na punjac
Imam problem sa instagramom, jeste da ga dosta koristim, ali zna ponekad da drzi aktivan prenos podataka i preko 3 sata na dnevnom nivou...
Ima li neko resenje, mucno mi da posle svakog koriscenja idem na force stop....
Ne znam koliko je pametno da ga uvek do kraja praznis, koliko znam valja povremeno da se isprazni do kraja i napuni skroz, ali ne non stop, cak naprotiv ne valja to raditi koliko ja znam.. Ali mozda i ja nisam u pravu.
Evo na ovaj Z3 baterija stvarno dobro drzi sa ukljucenom staminom, nisam rutovao telefon jer cekam Android 6 koji je u najavi.
Mislim da bi baterija drzala i nedelju dana da jeekran i ostalo nisu potrosili...
Z2,Beta MM softver.
Nikad ni nije oviliko izdrzao sa oviliko razgovora.
Sync,location,vremenska na 3h,osvetljenje na 30 % i stiklirana automatika,mreza na auto.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
toda81,da da,Z2 rules hehe Fize94, Sasvim dobar rezultat.Nexus 5x
?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.