Koji telefon imate?
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Imam iphone 4gb,i od danas je kao drugi mob ponovo 8310
,sa novom baterijom,a 8800 sirocco sam poklonio sinoc bratu ,stvarno mi nije trebao posto je iphone bio na prvom mestu,a drugi mob je cesto kuci i skulja prasinu,pa rekoh sta ce mi,a posto mi se mnogo svidja odlucio sam se,da ga poklonim bratu,tako da ce ostati u porodici
(a on ne menja cesto telefone ne zanima ga to, tako da je rekao da ce ga nositi narednih 10 godina
)
p.s zanima me da li uopste ima da se kupi negde polovna 8910i i koliko bi mogla da kosta?
,posto bih voleo da je nosim kao drugi mob.

p.s zanima me da li uopste ima da se kupi negde polovna 8910i i koliko bi mogla da kosta?

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Kao glavni telefon koristim N73 me, pored njega imam SE t230, t610, t630 koji skupljaju prasinu...
6233 sam poklonio bratu, k510 kevi a sestri sam uzeo k300...
Inace juce sam uzeo jednu motorolu v3 za hiljadu dinara, nije da mi je trebala ali ajd kad je bila tako jeftina a ipak lijepo izgleda...
6233 sam poklonio bratu, k510 kevi a sestri sam uzeo k300...
Inace juce sam uzeo jednu motorolu v3 za hiljadu dinara, nije da mi je trebala ali ajd kad je bila tako jeftina a ipak lijepo izgleda...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
kad reche 1000 dinara,ja sam od jednog chiche uzeo nokiu 6310i za 700 dindzi,prwo je trazio 1000,i ja ga ubijem na 700...Samo kad bi chicha znao kakwa je to legenda od telefona...
,pored legende imam Nokiu n91 4gb Silver i Nokiu N-Gage Music Edition (tako sam joj ja dao ime,poshto sam je budzio,farbao sam masku skroz u crno)...

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 05. Jan 2008. 23:02
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako vec planiras P1 (po meni je bolji P990i) sto bacas pare na N73? Inace ja bih taj N73 zaobisao u sirokom luku, eventualno ME varijanta, i to da sam bas prinudjen... ima dovoljno mana da ovo pricam.
Ah da, koliko ti programa imas instalirano na tvom N70? Jel koristis nesto od toga? Ovi telefoni koje spominjes su za rad, a ne za setanje. Izvinjavam se zbog svoje reakcije, ali uz casne izuzetke ovde na forumu, retko se moze naici na zensku osobu sa smartphone-om, i jos da zna da ga koristi...
Ah da, koliko ti programa imas instalirano na tvom N70? Jel koristis nesto od toga? Ovi telefoni koje spominjes su za rad, a ne za setanje. Izvinjavam se zbog svoje reakcije, ali uz casne izuzetke ovde na forumu, retko se moze naici na zensku osobu sa smartphone-om, i jos da zna da ga koristi...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!