Zahvaljuje se zence na cestitkama.

aj uzdravlje,kazi nam sta si kuvao danas pozadi na toj plotniEl Laki napisao:Meni je izleteo kao zamena za 808 uz manju doplatu, pa reko aj. Možda ga odmah stavim na prodaju pa ako se ponudi lepa cifra..
Ahahha pa jeste potrajalo ,ja u proseku po 10 meseci ,znaci bolji sipsyhound napisao:kvaka33, nemoj tako. Ja sam bio miran od 24.02.2014. do sad. Pa skoro godinu dana bre!
Verovatno zato sto sto imas temu za toJoca-Samsung napisao:Šta mislite ljudi, vredi li malo preći na Z2, mislim da bi eventualno bila jedna od malobrojnih dostojnijih zamena za Note?
Isto pitanje sam postavio i u temi za "opušteno ćaskanje" ali izgleda da je obrisan post, ne znam iz kojih razloga.
uh, to bi bilo odlicno, voleo bih da sam cesce i vise puta bio u ItalijiCeftriaxone napisao:Moжете увек код мене у госте
U pravu si, otvorio sam je i zamolio moderatore da postove prebace tamo.El Laki napisao:Bolje da si otvorio temu u delu "poređenje modela" pa da tamo diskutujemo nego što ovde gušimo temu. Obrisaće postove moderatori.
luca napisao:
uh, to bi bilo odlicno, voleo bih da sam cesce i vise puta bio u Italiji