Koji telefon imate? [2010]
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Izmenjao dostao, a zadnji su mi bili e66, n97 (otpao mi deo za zaključavanje), 5800, bilo je tu i Samsunga pre, i na kraju već poznata dilema. Ali kada ti proradi crv i rešiš da menjaš onda je situacija biti ili ne biti. Zato više nisam imao strpljenja da čekam. Mogao sam i e72, ali bilo je pitanje2-3 dana (ja sam iz Rume), i dok im roba ne stigne, oladio bi se. A i ovako sam navikao da ih menjam, pa me nebi začudilo da i ovaj ode posle nove godine. Za danas koliko sam mogao da ga ispitam trebalo bi duže da traje. A tvoje komentare i ostalih stručnjaka sam iščitao na ovu temu i mislim da nisam pogrešio. Pozdrav 

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Mišo, po mom misljenju si ipak trebao sacekati ta 2-3 dana, ali kontam kako je to kad je covek nestrpljiv da se "ponovi" telefonom. 
Namerno sam stavio ponovi pod navodnike, jer vidim da si imao N97 (koji te je izneverio), a E71 stvarno vise nije nov model, iako je i dalje veoma popularan. Nisi napravio gresku, mada je E72 ipak u dosta stvari i dosta bolji. Imao sam E71 i sluzio me je savrseno, nadam se da ce i tebe tvoj
A kad dodje vreme za zamenu, "uclani" se u klub Android. Kolega Wicker je takodje dao savet

Namerno sam stavio ponovi pod navodnike, jer vidim da si imao N97 (koji te je izneverio), a E71 stvarno vise nije nov model, iako je i dalje veoma popularan. Nisi napravio gresku, mada je E72 ipak u dosta stvari i dosta bolji. Imao sam E71 i sluzio me je savrseno, nadam se da ce i tebe tvoj

A kad dodje vreme za zamenu, "uclani" se u klub Android. Kolega Wicker je takodje dao savet

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800