Wicker Man, hvala na komplimentima

. Naravno da je lijep, ja to pričam odavno. Dugo sam ga mrzio, jer mi je na slikama bio ružan, nisam znao da je od metala (nisam čitao o telefonu koji mi se ne sviđa) i nisam znao za njegove muzičke kvalitete. Ali kad sam ga vidio kod jednog momka na ulici (4GB), a poslije u radnji crni (8GB) imao sam da se udavim od iznenađenja kako dobro izgleda! Odmah je palo ludovanje za njim, skidanje miliona slika, čitanje revija, neuspješni pokušaji kupovine i onda je napokon stigao and for good! A i radi dobro, sad nakon reseta nije ni spor, a za muziku je nezamjenljiv. Pjevaće dok crkne. A i metal je zakon (shvati kako želiš

).
kefalo, hvala! Slažem se u potpunosti! Ne bih ga prodao osim za ogromne pare i uz saznanje da mogu da kupim drugi odmah poslije

.
Phantom Lord, ako vidiš na slici šta svira, nije ni čudo što skoro čuješ

.
Dream Weaver, malko unaprijeđena u odnosu na tvoju, sa ovim slušalicama

. Postolje je original od 4GB verzije. Slučajno sam ga našao u jednoj radnji u Podgorici - ostalo im je, jer neki glupan što je kupio telefon nije znao ni da ima postolje, pa su mu ka "dipili". Platih ga bogami 10 evra... Uz 8GB verziju nažalost ne dolazi postolje, računali su da će telefon kupiti samo upgraderi...
araphel,
Venom,
techno maniac, my compliments!
Pozdrav!