I jedan i drugi iznose argumente potkovane cinjenicama, ali svaki od njih subjektivno tumaci te cinjenice. Smatram da je kvalitetna rasprava dobra stvar, problem je sto vrlo cesto dodje do ekstrama i u celu price se ukljuce psovke, prozivanje, ironija i sl.
1808, pa pogledaj sam sve sto si postavio, pogotovu tabelu, iPhone 2013. ima market share veci nego 2014. Pricaj sta hoces, imaju pad udela, ne i oad prodaje. Zarada im je huh moje prepucavanje se ne obazirite, ionako sam uvek u pravu (sto taj stav ume da nervira okolinu...)
Vec tri dana ga imam u posedu, mislio sam da ce "oterati" S5 na prodaju, ali ipak bi suprotno. Uglavnom, iskocio mi je za smesne novce, otisao za lepe, ako nista drugo, iskustvo vise
Ukratko - treba Kinezi jos da porade na nekim sitnicama. Detaljniji utisci u odgovarajucoj temi.
Da, da i da. Nelogično i nepraktično za mene. Možda s vremenom bih se navikao, ali onoliki okvir a samo jedan taster... Čak i estetski ružno. Trebalo je tu 3 klasična tastera, a ne ovako sa silnim swipe fazonima.
Ma sve je to lepo zamišljeno, ali jedino da imaš zalepljen podsetnik pozadi da zapamtiš sve to. Zakomplikovali su ga tu bezveze, a bio sam 80% ubeđen da ostajem na MX4.
Jesam, ali se nisu poklopile sve kockice. Jurim već 2 nedelje P6/P7 ali sve nešto bezveze. Mate me malo odbija dijagonala jer sam se odvikao od tih velikih displeja posle G Pro 2. Ali videću, nikad se ne zna šta može da iskrsne. Do daljnjeg sam na S5.
Imao sam dugo budžet model G300, a u nekoliko situacija sam čačkao ove i ono, u suštini najviše me privlači izrada P serije npr. Performanse su isto sasvim solidne, jedino je kamera slabija vidljivo od S4 npr u tom rangu. Nemam ja odbojnost prema tim slabijim markama, čak eto kažem ti, P6 jurim dosta dugo.
Vec tri dana ga imam u posedu, mislio sam da ce "oterati" S5 na prodaju, ali ipak bi suprotno. Uglavnom, iskocio mi je za smesne novce, otisao za lepe, ako nista drugo, iskustvo vise
Ukratko - treba Kinezi jos da porade na nekim sitnicama. Detaljniji utisci u odgovarajucoj temi.
Nisu loše, daleko od toga, ali u svom rangu su slabije od S4. P6 već može da parira S3ojci. Ma nije to do tableta, ti si i sa Tab S pravio ful slike kad neko ume.. :d
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.