Poslato sa DUK-L09 uz pomoć Tapatoka
To je vrhunski rezultat. Z2 je sabijao, sta god mu radio izdrzavao je dan.Sale_M napisao:Evo ja sad na 8 Pro na 66 % imam 3h 25 min sot,a oko 17h uptime.Ko nekad na Z2
jeste odlično, ali vidim po signalu da si ga držao u flight modu neko vremeDrafer napisao:Evo sa novim telefonom kakvi su rezultati. Nisam mogao više slika da napravim jer sam imao samo 30 sekundi do gašenja telefona.
Imam 17 minuta razgovora, oko 30 slika sam napravio, viber, facebook, email i ostalo slanje poruka konstantno
ostatak je čitanje vesti i Tapatalk jer sam bolestan pa u krevetu prekraćujem vreme.
Ovo je odličan rezultat, 3 dana je držala baterija i 16 sati SoT-a.
Savršena optimizacija.
dobro kolega, nećemo sad u detaljepshnd napisao:Neko vreme? Više kao pola ukupnog vremena rada, plus koristi battery saver.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nije lepo da ga tako vređaš.Drakenzen napisao:Ti ga brate nisi ispustao uz ruke danas...
Želim ti brz oporavak, majstore.dimi89 napisao:Imao operaciju (...)
Evi evi kajlo stara.... [emoji38]Evindzer napisao: Nije lepo da ga tako vređaš. [emoji14]Želim ti brz oporavak, majstore.
Nema tu uvrede. Pa moj je majkumu nije tudji, mladi smo poletni ako necemo sad kad cemo .Evindzer napisao: Nije lepo da ga tako vređaš. [emoji14]Želim ti brz oporavak, majstore.
Držao sam ga u flight modu jer je telefon radio tri dana pa sam noću to uključivao i dok sam spavao, a u tri dana se spava više puta, nije to jedan dan nego tri.pshnd napisao:Neko vreme? Više kao pola ukupnog vremena rada, plus koristi battery saver.
Vidiš kolega, meni su bele teme ružne (kao da je android 5) i više troše baterijuDrakenzen napisao:Pa ovo je nerealno.....
Nego mi u oko upada koliko su ruzne ove teme, kao da je android 4.0....
Ja ostavljam tako kako ti radiš jedino kada očekujem da mi kurir donese nešto što sam kupio online i eventualno ako negde odem na putovanje pa da me mogu zvati omiljeni iz kontakta.pshnd napisao:To je jedino što mi nije jasno zašto ljudi stavljaju telefon u airplane mode pored svih drugih i boljih opcija.![]()