Pimp my phone!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ja sam farbao svoju staru i izgrebanu masku za e61.Sada je metalik crna.Odlično su se pokrile sve sitnije ogrebotine,ali zadnji plastični deo,iznad poklopsa baterije,koji je bio baš izgreban,je i dalje malo bezveze...recept je bio:dva sloja crnim sprejem,pa dva sloja bezbojnim lakom.Okačiću slike prvom prilikom,ostadoše na Samsungu,koji trenutno ne koristim.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Tanja, u pitanju je pasta za poliranje,i ona radi isključivo na ekranu,nikako na ostatku maske.Ne popunjava,već skida sloj plastike,dok se ne izjednači sa ogrebanim i ispolira.Isto ili skoro isto rešenje može biti obična pasta za zube i štapić za uši.ne pamtim koliko sam ogrebotina na ekranima ovako rešio.Samo,ako je u pitanju telefon sa onim zaštitnim slojem,pozdravi se sa tom idejom,samo će se od trljana matirati plastika,i imaćeš zamućen ekran.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

sa kojim zashtinim slojem? pa ne znam,u pitanju je w960 :D i ne znam koliko je to dobra ideja da se na njemu polira plastika na ekranu ,jer ipak je to tach ekran,mada su ogrebitine u uglovima,al opet ... hm.. . vidim da ja da tju morati i ektan i masku da kupujem ipreko ebay
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Tanja, Jeste touchscreen,ali ima onu zaštitnu plastiku preko....mada ja svejedno to ne bih čačkao...bolje par ogrebotinica nego zamena ekrana. Zato sam ja sa svakim svojim touchscreen fonom odmah panično jurio da kupim i odgovarajući screen protector.

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ha,pa ja svaki svoj telefon pazim,al ovaj sam ovako kupila jer nemam para za novi ..

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Tanja - Malo sam off teme, ali moram da primetim da imas vrlo sugestivan avatar :D

Ne zanima me zasto, samo sam hteo da primetim.

Zivela sloboda izrazavanja!!!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Tanja, ne bih to nikako radio :uhuh: Jeste da se radi o zaštitnoj foliji, koju stariji medeli nemaju, ali svejedno.......... Kupovala novu masku ili ne uzmi onu kvalitetnu foliju (zaštitu) za ekran.

Sa tvrdih površina možeš ukloniš ogrebotine tačno onako kako ti je araphel rekao, ali ovo tvoje je nešto drugo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

drugo u kom smislu,mislish moj ekran nije pogodan za tako neshto?pa sta bi ti uradio,nosio izgrebanu masku? :D ne znam za druge,ali mene to iritira :| tako da tju pokushatida nabavim masku i ekran preko ebay ako uspem

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Tanja, cuti, budi happy dok je fon ispravan, ako krenes da poliras ovo, pa ono mozes da zeznes ili masku ili ekran samo jos vise.
5130+Koss the plug....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E, s obzirom da ne znam koji bih bolji telefon u ovom momentu kupila kao upgrade mog trenutnog N95 8GB (jer je stvarno the best), odlučila sam da ga ponovim za Novu Godinu i to sa novom maskicom koja je stigla pravo iz Kine, a preko E-bay-a...:D 8) :D (a tu bih sad htela i da se zahvalim našem članu Madness99, koji mi je pomogao oko E-bay-a... ;) a posebno našem Administratoru Miškoniju koji je vešto, strpljivo i krajnje uspešno prepakovao telefon iz Black u White (a bilo je posla......:shock: )

Naime, evo slika, verovatno jedinstvenog primerka na ovim prostorima... N95 8GB White :)

Slika Slika Slika
Slika Slika Slika
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Wow,svaka cast Ninolina, telefon je vise nego odlican i bas prilagodjen zenskoj populaciji.Ovaj meda iz tvog avatara i ljubicasta boja postadose tvoj zastitni znak.Fantasticno uradjeno.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Nina, svaka čast! Prelijep telefon! Nosio bih ga i ja ovakvog, samo bez tih cvjetića. :) Mnogo lijepa maska. Čestitke i "majstoru" i ostalim pomoćnicima. 8) P. S. Boje telefona su prelijepe - najljepša moguća kombinacija. :)
Pozdrav! :wink:
Poslednja izmena od Vincent u Čet, 05. Feb 2009. 04:07, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Stvarno izgleda neobicno telefon...ne znam da li mi je ljepsi od klasicnog crnog ali u svakom slucaju dobro je malo razbiti monotoniju...cisto da ti telefon bude i dalje zanimljiv :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Vrlo zanimljivo izgleda, svaka cast :)

Dobrodosao nazad Sensei :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ninolina, mnogo lep telefoncic. 8)
Ja bih ga nosio sa svim cvetovima i ukrasima! :lol:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Hvala Azimuth, bolje te našao ;)
Tu sam ja već neko vrijeme samo rijetko postujem...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ninolina, sjajno izgleda!Cak moram priznati da ova crna boja koja je ostala na tasterima i na ledjima gornjeg dela,bas pravi lep kontrast.Jos ako je maska iole kvalitetna....super!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa recimo da sam prilično zadovoljna kvalitetom.. Mada je Miškoni morao neka mesta i da prilagodjava, ali je super ispalo.. Ja sam baš zadovoljna krajnjim rezultatom.:) a drago mi je i da ostali misle da je super.:) svakako je unique.. A to mi je prilično važno.:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Interesantno rješenje, definitivno jedinstveno! :) Da li je maska original? Koliko si je platila? 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Tha_Maddog, nije original, ali je A klasa... čak je stigao i alat za lakše otvaranje telefona... S obzirom da imam već iskustva sa maskama koje nisu original, ova svakako spada među bolje odrađene... :)

Odgovori