Pimp my phone!!
Ja sam farbao svoju staru i izgrebanu masku za e61.Sada je metalik crna.Odlično su se pokrile sve sitnije ogrebotine,ali zadnji plastični deo,iznad poklopsa baterije,koji je bio baš izgreban,je i dalje malo bezveze...recept je bio:dva sloja crnim sprejem,pa dva sloja bezbojnim lakom.Okačiću slike prvom prilikom,ostadoše na Samsungu,koji trenutno ne koristim.
Tanja, u pitanju je pasta za poliranje,i ona radi isključivo na ekranu,nikako na ostatku maske.Ne popunjava,već skida sloj plastike,dok se ne izjednači sa ogrebanim i ispolira.Isto ili skoro isto rešenje može biti obična pasta za zube i štapić za uši.ne pamtim koliko sam ogrebotina na ekranima ovako rešio.Samo,ako je u pitanju telefon sa onim zaštitnim slojem,pozdravi se sa tom idejom,samo će se od trljana matirati plastika,i imaćeš zamućen ekran.
sa kojim zashtinim slojem? pa ne znam,u pitanju je w960
i ne znam koliko je to dobra ideja da se na njemu polira plastika na ekranu ,jer ipak je to tach ekran,mada su ogrebitine u uglovima,al opet ... hm.. . vidim da ja da tju morati i ektan i masku da kupujem ipreko ebay

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
Tanja, ne bih to nikako radio
Jeste da se radi o zaštitnoj foliji, koju stariji medeli nemaju, ali svejedno.......... Kupovala novu masku ili ne uzmi onu kvalitetnu foliju (zaštitu) za ekran.
Sa tvrdih površina možeš ukloniš ogrebotine tačno onako kako ti je araphel rekao, ali ovo tvoje je nešto drugo.

Sa tvrdih površina možeš ukloniš ogrebotine tačno onako kako ti je araphel rekao, ali ovo tvoje je nešto drugo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
E, s obzirom da ne znam koji bih bolji telefon u ovom momentu kupila kao upgrade mog trenutnog N95 8GB (jer je stvarno the best), odlučila sam da ga ponovim za Novu Godinu i to sa novom maskicom koja je stigla pravo iz Kine, a preko E-bay-a...
(a tu bih sad htela i da se zahvalim našem članu Madness99, koji mi je pomogao oko E-bay-a...
a posebno našem Administratoru Miškoniju koji je vešto, strpljivo i krajnje uspešno prepakovao telefon iz Black u White (a bilo je posla......
)
Naime, evo slika, verovatno jedinstvenog primerka na ovim prostorima... N95 8GB White

Naime, evo slika, verovatno jedinstvenog primerka na ovim prostorima... N95 8GB White

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Nina, svaka čast! Prelijep telefon! Nosio bih ga i ja ovakvog, samo bez tih cvjetića.
Mnogo lijepa maska. Čestitke i "majstoru" i ostalim pomoćnicima.
P. S. Boje telefona su prelijepe - najljepša moguća kombinacija. 
Pozdrav!

Pozdrav!

Poslednja izmena od Vincent u Čet, 05. Feb 2009. 04:07, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Ninolina, mnogo lep telefoncic.
Ja bih ga nosio sa svim cvetovima i ukrasima!

Ja bih ga nosio sa svim cvetovima i ukrasima!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ninolina
- Moderator
Pa recimo da sam prilično zadovoljna kvalitetom.. Mada je Miškoni morao neka mesta i da prilagodjava, ali je super ispalo.. Ja sam baš zadovoljna krajnjim rezultatom.
a drago mi je i da ostali misle da je super.
svakako je unique.. A to mi je prilično važno.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- Ninolina
- Moderator
Tha_Maddog, nije original, ali je A klasa... čak je stigao i alat za lakše otvaranje telefona... S obzirom da imam već iskustva sa maskama koje nisu original, ova svakako spada među bolje odrađene...