tehno maniac, taj sajam je jedno 100x bio bolji odo ovog ovaj je opt RAZOCARENJE izdvojio bi samo 7-8 solidnih automobila ostalo je svakodnevica! slike za pola h!
tehno maniac, z4 je keva uslikao sam ga bar 20 puta najjaci auto na sajmu ubedljivo r8 je smorio,merceses nista nije izlozio zanimljivo ma sajam 0 http://img256.imageshack.us/gal.php?g=29032009181.jpg evo jos slika!
Fine su slicice mada si mogao na ovima koje su ispale tamnije podici EV na +0.5 ili +1 osim ako nisi hteo da postignes ovakav efekat. janka_88, jesu li to nove ili izvadjene neke iz naftalina?
Rece mi devojka koja radi u Nike shopu da je cela prolece/leto kolekcija u tom Air Max fazonu. Jbg vraca se kic i sund 90-tih!
IDzO, namerno i slike su smaim tim lepse inace osvetljenje na sajmu je 0 sto znaci slike ce tesko ispasti kako treba pogotovo zato sto je guzva a GOV..RI nece da se zaustave na 1 sec nego ti namerno prodju! tako da sam se pokacio sa jednim likom sto mi je kod mini morise 4 puta zaklonio sliku i na kraju ga uhvatim za rame i odguram od auta SELJAK znaci poludeo sam ko je sve bio danas tamo ko da ljudi iz tunguzije dolaze u bg krajnje nekulturno i drsko ponasanje! sajam moja ocena 1 do 10 = 3 i to samo jer mi je bilo ok drustvo tamo pa smo se sprdali inace...
Edit da ne gresim dusu neka kola su imala sjajno osvetljenje dok je Mercedes tradicionalno imao najgore,potom Seat itd ono je sramota a audi sve bele automobile i svetlost se odbijala u aparat i slike su ispadale tamnije! Sto je bilo ok ali zato mercedes UZAS!
kapoerista90, da imala ali sve to danas vidis na ulici jedino nova e klasa to jos nisam videona ulici ali od kraja sajma ocakujem 6 komada sajam je bio los i to je neminovno!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, fp2 uredjaji imaju bolje slike i to je neminovno zaista to se vidi i po detaljima i po svemu ipak za nijansu prave bolje slike nego Fp1! Provereno!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.