Pimp my phone!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

miodrage, Leonel, Aj da je Crveno belo pa da kazemo :-)))))))) ovako nisam zadovoljan mada ne znam dal mi se cnini da tell nije full beo vec ima neko odsjaj na plavkastno racimo kao skoljkin odsjaj neki hehe

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ček, a šta se desilo sa kamerom 6630 ? Da nije pukla možda ??? :D
Nokia Lumia 630

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Igor88bg, to se zove sedef bela :wink:

djolex, možda je u takvom stanju da je bolje išta nego ništa, pri čemu da je to dexterove tlefon i ne bi me čudilo :lol: :lol: :lol: (šta je taj fon preživeo.......... i da neko posle kaže da Nokia nije kvalitetan telefon.........)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Ja bih voleo karbonsku masku za N95 8B :oops: (već je vreme za menjanje, sva se izlizala :x :x )

gargamel4, jeste nokia kvalitetna ali meni n95 8gb posle mesec ipol izgleda kao što bi npr. samsung u900 izgledao za 2 godine :x
Nokia C6

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

uhhh Ninolina sad sam tek video telefon :) stvarno je extra,za ovakav izgled bih se mozda i vratio na N95.Stvarno extra izgleda nemam reci :) jos jednom Svaka cast.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

gargamel4, apsolutno se slažem da je Nokia jako dobar proizvođač, ali nešto baš ne volim pojedine Mađarske modele zato što su ubagovani gde ni software update ne pomaže :disgust:
mada moja strana više ide ka Samsungu jer svaki model koji sam imao je svašta preživljavao, a što se tiče softvera, bagova ima malo ili ih ne primetim. Nokia možda ima brži procesor od Samsunga ali sve ostalo je na drugoj strani
Nokia Lumia 630

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

djolex, nikada mi nije nokia zabagovala sem mozda 6230i sve ostalo radilo je savrseno!!!! a samsung ?! haha po meni nejvece smece od aparata mozda ovi novi modeli omnia eto ona je mozda nesto bolji model sve ostalo.. igracke! realno! D900 je najvece smece od telefona koji sam imao ako mi verujes posle 2 dana sam imao zelju da ga prodam i prodao ga nakon 5 dana samsung nikad vise!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

gargamel4 napisao:... i da neko posle kaže da Nokia nije kvalitetan telefon.........)
Nokija je imala kvalitetne telefone.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

E ljudi dragi... dossao sam na lepu ideju :) posto je drug danas, kad se smorio, uzeo marker i ofarbao masku 6300... dobio sam ideju :) uzecu jednu 6300 (polovnu naravno :) ) i uzecu nekoliko sprejeva... ofarbacu je u zuto, a na zadnjem delu ce biti nacrtana zastava jamajke (nekako sam fasciniram istom) :) Cim krenem u rad, javljam se :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Bolje izgraviraj zastavu, pa boji, delovace ozbiljnije... 8)

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Mislis? :) U svakom slucaju hocu masku u zuto da ofarbam... Kko mislis da je izgraviram? :) sam ili negdE? :)

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Slazem se sa Dexterom, treba da ozbiljno razmotris graviranje :wink: Izgleda ce bolje, a i ozbiljnije. Ako budes nosi telefon kod gravera/zlatara (sam ne pokusavaj) ponesi citav aparat. Mislim da uopste nije skupo i kratko traje sam proces graviranja.

Drugo, mislim da bi trebao da razmislis ideju kupovine zute/crne/zelene maske + tatatura/e, pa da kasnije iskombinujes elemente.

Ako bas hoces da farbas, opet ti predlazem da uzmes neku napr zutu masku koja je svjetlija od ove koju ti zelis, posle smirglanja (grubo, pa fino) boja se ne brise, jer je citava plastika zuta, ali posle tog proces stavljana nijansa zute koju bi ti zelio (da je drugacija, u svakom slucaju) ce biti mnogo laksi i bolje ce da legne (bar po mom nekom iskustvu)

Proces farbanja ide, znaci, smirglanje (grubo, pa fino) pa ides podlogu (jebs mi majq, ja mislim da je Bumper ili tako nesto) pa sloj boje, pa mozda jos jedan, ako ti se ucuni da to nije to, i kad se sve osusi zastitni sloj. (Nisam ti objasnjavao sa medju slojevima, zeznuto je skorz a i tebi ne treba vise od dva sloja i veso od 2/3 boje)

Ne kupuj podlogu + boju, mislim takve vrste sprejeva, glupost cista. O5, u ovoj temi sam primjetio da ljudu redovno pomenu FARBARU, pa posto ja to u CG nikad nisam ni vidio, predpostavljam da tamo mozes da nadjes boje i savjet za neke djelove rada.

Mislim da ti ne treba, ali razmisli, o airbrushu!

http://blog.columbusalive.com/RiotAct/Jamaica.png
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Izgraviracu ga cim uzmem tel... a sto se tice Airbrush-a... ma jok, oo cu sam da radim, malo da se igram :) a sto se tastature tice.. to cu naci, nije problem... al cu ostaviti deo oko kamere i ekrana crn, ostalo zuto i na poklopcu zastsava jamajke :)

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Super :wink: . Probaj da se pridrzavas reda farmanja kao sto sam gore napisao!

Bas ti je zgodno to sto te djelove koje si ostavi, bice crni, a to je jedan od djelova zastave, pa nece izgledati strano na imidzu telefona.

Nadam se da sam pomogao i javljaj kao ide! :wink: Pozz
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

naravno :) Evo vec sam nasao telefon... samo da vidim jel ga nije prodao drugar... ako nije... za viked se igram :) samo jos da vidim sta je bolje... Ajd vas savet, koja vam se zastava vise svidja? Samo, ova druga nece imati ovo na sebi, dakle cista zastava, i pise samo jamaica :)

Slika

Slika

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Vise mi se svidja ova prva ali samo da stavis za koju nijansu zivlje boje .

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

dobro, ovo je samo da vidim predloge :) a boje ce naravno biti zivlje :D da ne bude onako mrtvacki tel :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Meni je druga bolja jer je prava zastava(što ti hoćeš), a prva je više kao neki grb...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

bas zbog toga sot je grb meni se vise svidja jer ova druga ce dlovati kao jeftina nalepnica iz jos jeftinijih zvaka :wink: dakle glasam za 1 i slazem se sa idzo-vim komentarom -zivlje te boje MAN 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pa mislio sam prvo zastavu, al me ovaj grb privukao :D samo cu da vidim kako koja stoji :) Pa cu odlucim :) al zastava bi bila bez ovih slova, samo jamajka :D

Odgovori