znemanja, svakako, do sada nisam pisao nikada neki veći review ali ću se potruditi. Očekuj ga narednih dana ili najkasnije sledeće nedelje pošto sam ovih dana baš u gužvi oko faxa.

El Laki napisao:P.S. šta je ip6?
Opet "VELIKO NIŠTA"?zoreli napisao:G3 sa G4 ROM-om . a danas sam uzeo i Note 4 N910C i vratio ga na Kit-Kat![]()
![]()
G3 ovako sređen verovatno ide na prodaju ... a baš se dugo zadržao
Da znaš koliko me je izašao N910C ovako bi izgledaodrom napisao:Opet "VELIKO NIŠTA"?
Ova ti je odlična!Azimuth napisao:iP6 je novi standard u izradi telefona, predstavlja kvalitet (hardvera i softvera) kojeg mnogi pokusavaju da se pridrzavaju ali im to ne uspeva. Isto tako, to je oznaka za inovacije.
Ili da skratim i pojednostavim, iP6 je iPhone 6
Evindzer napisao:Laki, IP6 - Ajfon 6. Valjda.![]()
Azimuth ga malo pretera sa inovacijama, pa mu ne veruj. [emoji14]![]()
Eto, koliko je to Ajfon izuzetan, ako do sad nisi čuo za njega?![]()
![]()
vojkan85 napisao:Ala lozi Laki svaka mu cast, kao ne zna sta je iP6 [emoji38] [emoji38] [emoji38] , smekerski nema sta.
Joca-Samsung napisao: el laki, tek sada vidim tvoj komentar, potpuno mi je promakao. Hvala ti i da baš kao što kolege rekoše kada sam napisao iP6 mislio sam na iPhone 6.
Da si uzeo Mate7 to bi bilo kao ta dvaJoca-Samsung napisao:el laki, otišao je iP, gde da nosim dva telefona, zračenje bi bilo maksimalno.