Slike sa mobilnih telefona
- moonwalker80
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
Igor88bg, dug je to period. To bi bilo najbolje da se prvo prijavi npr. 10 ucesnika koji ce 100% okaciti sliku na zadatu temu, drugo da se da rok od 10 dana da se uslika slika (ne da se neka vadi iz arhive) i trece da se da 3 dana glasanja. Onda posle toga ide novi ciklus. Tako se ostavlja mesta za prijavu onih clanova koji znaju da ce sigurno moci poslati sliku.
Sto se tice nagrada; pa nema sponzora koji ce to finansirati nego se sve svodi na dobru volju clanova, a sve u svrhu druzenja i podsticanja kreativnih sposobnosti.
moonwalker80, i meni je prva vise "legla", mada sam se naslikao raznih situacija da se ispostuje tema, tako da ima raznih primera, ali mi je glupo da sve kacim.
Sto se tice nagrada; pa nema sponzora koji ce to finansirati nego se sve svodi na dobru volju clanova, a sve u svrhu druzenja i podsticanja kreativnih sposobnosti.
moonwalker80, i meni je prva vise "legla", mada sam se naslikao raznih situacija da se ispostuje tema, tako da ima raznih primera, ali mi je glupo da sve kacim.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ma gde bre da se ljutim!?
Bilo bi lepo kada bi se pobednik nagradio nekim simbolicnim kreditom od 200 din i to je to!

Bilo bi lepo kada bi se pobednik nagradio nekim simbolicnim kreditom od 200 din i to je to!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, tebra ja mislim da je najbolje resenje da se da vise vremena bas da se nebi vadilo iz arhive makar 1 mesec nigde ne zurimo prijave npr za mes dana i slike u roku od mes dana da budu okacene naravno da se tada gleda tacnost jer mislim da je to veoma bitno za ocenjivanje! Ja konkretno planiram neki put ako skupim drustvo neko pa ono ako zapalim negde napolje bice slicica ako ne morace da se snalazi inace voleo bi da ucestvujem u takvoj manifestaciji jer obozavam da fotografisem! 

- moonwalker80
- Entuzijasta
- moonwalker80
- Entuzijasta
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Moonwalker80, svaka čast! Imaš li neku galeriju gde mogu da pogledam tvoje slike i sa K750 i sa tim fotoaparatom što imaš?
5800, b&w
Free Image Hosting by ImageBam.com
5800, b&w

Free Image Hosting by ImageBam.com
Nokia C6
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26