^^Ja sam se prijavio za dizajnera tema odnosno Xiaomi Designer account. treba oko 48h da ti odobre account i onda mozes da instalirash .mtz preko theme app.
Sto se tice slike, ako si na City limitz temi i obrises i predjes na recimo Eurka pro, kad resterujes telefon promeni se slika i bude od teme na kojoj si ( Slika u padajucem panelu). Eureka Pro recimo ima nekoliko slika, sve su crno bele al moze da pada kisa, bude sunce, mesec, oblaci u zavisnosti od prognoze i vremena.
City Limitz je isto menjao slike ali posle nekog update Miui 8 ima bagova, ne menja sliku, neka slova su crna na crnoj pozadini, neke app su sarene (odnosno nije sve crno nego ima belih ostataka) i tako to.
Uglavnom jos nisam pronaso 100% dark temu koja mi se 100% svidja, al bice, izbacuju svakodnevno.
Ova Sinestesia nije losa, al galerija, calculator, explorer, securyt nisu tamni vec beli. Sve ostalo je OK i u boji teme. ( settings, poruke, kontakti, diler, etc). Nije los ni Lockscreen ima interesantan brzi prikaz poruka i obavestenja ali opet nije dark.

Ikone su interesantne ali nisu LIVE ( ne pokazuju tacno vreme, kompas, tacnu temperaturu itd).
Kao sto napisah ranije uvek nesto fali.
Generalno sto sam naisao i da mogu da preporucim da su kompletne i da imaju sve su Eureka Pro 8 ( jedino sto narandzasti detalji brzo dosade) i Android N ( ko voli takav izgled).