Cool TEME

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

araphel, tooooooo carino nemogu da verujem kakav si kralj..... hvala.....<100 karaktera,,,100 karaktera>

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

tehno maniac, selektuješ ikonice koje želiš da ubaciš, onda copy i uradiš paste kao na slici

Slika

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Веома лепе нове теме од xavierа...
Slika
Слобода или смрт

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Evo ja sam napokon provalio da su S60 teme za mene preteške, pa sam otvorio account na zedge-u i počeo da uploadujem s40 teme koje sam napravio:
http://www.zedge.net/profile/techno_maniac/ :)
Poslednja izmena od tehno maniac u Pet, 17. Apr 2009. 23:42, izmenjeno 1 put ukupno.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

tehno maniac, nije ti dobar link. :uhuh:

Ne treba da stavis link od "my stuff", nego ovako

http://www.zedge.net/profile/ZarkoMeca/ to ti je ono "logged in as xxxxxxx" :wink:

moj nick jer zarkomeca

ti, samo ubaci svoj. 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Jednostavno me sve više i više oduševljava tehk7 (themes.tehkseven.net), a ovoga puta je zaista prevazišao samog sebe svojom novom temom Evo (bold)- a ovo bold je njegov naziv za crnu boju.
Tema je premium tema i košta 2€ za verziju sa njegovim "7" ikonicama, a 1€ verzija za v5. Takođe, za 6€ možete da kupite čitavi pack (3rd+5th+eseries). Ja mislim da je ovo zaista mala cena, jer npr. PiZeRo-va pulsar tema košta 4€ a MNOGO je lošije urađena od ove.

Slika

Homescreen na nokiji 5800. Pozadina je izuzetna, stvara 3D efekat, i zaista elegantno izgleda uživo. Verzija sa fenomenalnim "7" ikonicama.

Slika

Ovako izgleda sa upaljenim handy shell-om. Zaista je odlična stvar to što su samo default nokijine ikonice i neke najpopularnije aplikacije promenjene. Naravno, menja sve default ikonice.

Slika

E analogni sat me je zaista oduševio. Označeni su čak i minuti, tako da nema nagađanja koje je vreme! + što izgleda izuzetno elegantno.

Slika

Meni. Ponovo odlično, funkcionalno i vidljivo. Promenjeni su handy shell, ROM patcher i xplore, kao neke od najpopularnijih aplikacija. Softkeys (nemam srpsku reč za ovo :D) su transparentni, kao i highlight (ne mam ni za ovo :lol:), s tim što softkeys imaju glossy naglasak (lol opet engleski :)).

Slika
Slika
Slika

Ovaj deo teme me je, naravno posle analognog sata, najviše oduševio, dizajn jednostavno me jednostavno "tera" na pritiskanje tastera!

Tehk7 teme zaista osvežavaju moj telefon, i ono što me oduševljava kod tema jeste, jednostavnost, ali opet izuzetna atraktivnost i elegancija, vidljivost, i naravno fenomenalan dizajn. Zaista je zadovoljstvo da se gleda i koristi.
Sastavljena je potpuno od vektorskih elemenata, i nema nikakvoh bugova. Ako ste skeptični, instalirajte neku od njegovih free tema!

Izvinjavam se na ovolikom postu, ali mislim da ova tema zaista zaslužuje pažnju, i sasvim je OK dati 1 ili 2 evra za temu, telefon će vam ponovo postati zanimljiv, i podržaćete autora ;)
Nokia C6

Odgovori