Mozda sam otiso u offtopik malo, tako da necemo vise o igricama
windows mobile vs. android
dimi89, ma ja kao planiram da kupim htc hd2, od igrica volim warcraft i fudbla, i taj fudbal sto sam video mi se mnogo svidja a nisam ga naso za WM, daleko od toga da mi je samo do igrica ali eto kao i svi vi i ja volim da telefon ima dobru kameri, gps, wifi, veliki ekran a mali telefon
da moze da te osisa, brije...salim se naravno.

- cale
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Samo da dodam.Pogledao sam klip.
Iako nisam neki "game freak" i Desire nisam nameravao za igre koristiti,resih da isprobam koju sa klip-a.
I,zaista ostadoh zapanjen.Sto bi ameri rekli stunning.
Evo,treci dan kako ih igram,a zaista telefon ne koristim u te svrhe.
Snapdragon na 1GHz zaista radi posao na zavidnom nivou.
Medjutim,ipak mislim da TS uredjaji sa virtuelnim komandama nisu bas za igre.Po meni je grehota AMOLED capacitive gnjaviti fudbalom recimo(lako se covek zanese).

Iako nisam neki "game freak" i Desire nisam nameravao za igre koristiti,resih da isprobam koju sa klip-a.
I,zaista ostadoh zapanjen.Sto bi ameri rekli stunning.
Evo,treci dan kako ih igram,a zaista telefon ne koristim u te svrhe.
Snapdragon na 1GHz zaista radi posao na zavidnom nivou.
Medjutim,ipak mislim da TS uredjaji sa virtuelnim komandama nisu bas za igre.Po meni je grehota AMOLED capacitive gnjaviti fudbalom recimo(lako se covek zanese).
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ode ova tema u popriličan off, vidim ja. Anyway, htedoh da kažem da bez obzira na pojednostavljenost setovanja bilo čega u Androidu u odnosu na WM, nalazim da mi nekada nedostaje čist geekiness čeprkanja po naizgled beskrajnim menijima na WM.
Voleo bih da nam se javi Madness99, pošto je on ako se ne varam prešao baš sa HD2 na Desire, pa bi mu mišljenje moglo biti zanimljivo. Nešto je pisao o utisku tog prelaska kad je uzeo Desire, ali ne previše....
Voleo bih da nam se javi Madness99, pošto je on ako se ne varam prešao baš sa HD2 na Desire, pa bi mu mišljenje moglo biti zanimljivo. Nešto je pisao o utisku tog prelaska kad je uzeo Desire, ali ne previše....