Coni, isto kao i auto vozila baba do pijace,a on ima kuku i petokrake felne, 80.000 km predjenih uvezene iz Italije..
Uvek je bilo prevara i uvek ce i biti,samo je pitanje kada ce ovi posteni ljudi malo razmisliti i da ne kupuju vise nista na slepo..
Zao mi je onih ljudi koji plate za neku kopiju/falsifikat onoliko novca koliko otprilike kosta pravi telefon ili bilo koji drugi uredjaj ili budu prevareni na bilo koji nacin.
Sa druge strane, apsolutno me nije, niti ce me ikad biti zao onih koji zele da kupe novi (neotvoreni) a originalni G2 za 100 evra ili S5/M8/G3 i slicno za manje od 200 evra iako je i vise nego jasno da ti telefoni kostaju daleko vise. Mozete me kritikovati zbog ovoga koliko hocete ali ljudska alavost jednostavno u nekom momentu treba da se plati.
Na žalost kasno sam video ovu stranicu, jer sam i ja upao u zamku od gore navedenog . Prijavio sam ga, ali izgleda da ništa se ne dešava u vezi toga. Ako može oni koje je prevario da mi se jave da vidimo ko šta je preduzeo u vezi toga i. Hvala
I na kupujem prodajem ima ih puno,a sto je najveca fora ljudi se loze na one pluseve i minuse,a znam iz licnog iskustva da je to totalno nebitno,mene je prevario lik sa 56 pluseva i nijedan minus,i to me je prevario ne vezano za mobilni,ali sam sam kriv,bio sam u zurbi i nisam imao vremena da isprekontrolsem sve,a posto je bilo licno zapamtio sam ga i preko ljudi se raspitao o njemu,pohvalio se kako popravlja lap topove,i da saradjuje sa nekim likom,gle cuda tu se zajebao,jer tog lika i ja znam,a i na novom beogradu imam brdo drugara,polako imace da bira ili seleters ili ribarsku banju tako da ovih dana proslavice jos jednu novu godinu,nista murija nista sud,ja sam sud i murija i to je to.Pa ce sledeci put da se zamisli dobro
Ali to nije sve, ukoliko su vam navedene cene velike mozete ponuditi 300e i dobiti iphone 6 64gb
sto je najgore, neko ce se upecati, mogu da potpisem...
Jedino da je prosvercovao kamion iphone-ova u srbiju pa da ih deli ovako, mada maaalo sumnjam u to
Ovo je klasicna prevara. Ja sam jednom video za iPad2 kad je kosta oko 350€, za 200. I javim se na KP, i pitam sta je lose, i kao zovu me na Skype, pa kao d ali mozemo na engleskom da pricamo... Oni su kao iz Spanije, imaju gomilu, i rasprodaju. Kao da im ja uplatim 50€, i oni ce da mi posalju iPad, i ako nisam zadovoljan mogu da ga zadrzim... Muhahahahahaha.
Ja sam rekao da mi ga posalju, i da cu ja drage volje da platim i 200 jura i kompletnu postarinu iz Spanije ako je to pravi iPad2. Naravno da nista od toga nije bilo...
Ja sam jednog lika koji je imao oko 300 pluseva cimao za n4,iz mog grada gle cuda.Imao je sve najnovije telefone na lageru,hteo je zamenu,ali ne licno nego preko neke sluzbe.reko daj covece sad cu da placam kurira za isti grad,oterace me na salteru u pm.naravno nikad mi se nije kavio posle toga.jos par forumasa odavde ga je cimalo,cisto da se proveri autenticnost
Sad sam usao na taj profil opet,ima bre 650 pluseva,saznao sam i ko je.
Klinac neki.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, ako ti nije problem da izneseš na koju foru mu ljudi udaraju pluseve? Ne verujem da pravi posebne acc i sam sebi udara pozitivne, mada može i to da bude ima svakojakih budala
acamatic, pa jedinu na tu foru. Svojevremeno sam poznavao lika koji je pre 4 godine (u razmaku od godinu dana,da nebi bilo providno) napravio preko 200 akaunta. I tako je svremena na vreme sebi lupao pluseve.
Tako je na taj fazon uspeo da zezne lika za 350e,da je taj momentalno dosao i nalupao ga za sve pare. Taj lik je na kraju dobio posledice koje ce ceo zivot nositi sa sobom
Drakenen,ja mu vec pisem cekam odgovor,pa lepim ss
Poslednja izmena od kutijagreha u Pon, 02. Mar 2015. 21:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Evo kopao sam po inboxu jos od 2013 godine.
Clan foruma Freyr je stupio u kontakt sa njim i evo kako je skupio
Lik mi ladno dao ocenu, kao u fazonu da ne ostanes praznih ruku, kao da sam kupio telefon od njega i ocekujem da ga ocenim i ja. Sad je jasno kako ima 320 pozitivnih
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Auu, kakvih njuški sve ima, da ne poveruješ. A kutija, ne znam ja sam protiv tog nasilja, jes da se nekima ne može drugačije objasniti, al to zna da košta mnogo više po ovom poštenom čoveku nažalost...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.