mala prica koja ce imati verovatno ruzan kraj....

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Najbolja fora po meni je da ima das broj fona u oglase i napises text recimo ove sadrzine: Prodajem Fiat Grande punto, 2006. godiste, havarisan, nije u voznom stanju, cena 2800 Evra. Majstori ce da ih odvale od poziva. Uglavnom naglasis da je havarisan auto i das neku smesnu cenu, jer majstorima treba za delove.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ma još bolja fora
prodajem SE p990 200e, N93 250e, n73 200e, n80 200e itd....hitno popust na više komada
i kada ih pozovu tipa ZOVEM U VEZI MOBILNOG oni će se obradovati i reći da izvolite šta vas interesuje....
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

miodrage, VeNoM, nemojte o tome u temi bice ribanja usiju kad modusi procitaju fix ideje :D :lol: ma nek idu s Djavolom i oni i njihov servis i telefoni, treba ih izbegavati pa kad izgube nekih 50-60 redovnih musterija koje verujem da su imali onda ce se zapitati gde su pogresili.
5130+Koss the plug....

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

oni su u cumicevom sokacetu, koliko se ne varam...tamo postoje metalna vrata na svim ulazima plus na radnjama a setaju se stalno dva-tri cuvara...nije mi jasno kako su ti lopovi usli i samo obili tu radnju a ne i neke druge...ma...pozz 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Ja sam ih zvao par puta da se raspitam o N70 i neka zenska se javlja i nije mi se svidela.Kao da ne zele da prodaju model.Bas sam imao nameru da u skorije vreme od njih kupim mob al mi sada ne pada na pamet da se petljam sa njima.Jednostavno ne zelim da prolazim kroz isto sr..e.Iskreno ni druge radnje mi ne deluju nesto bolje,al ova me je privlacila jer je ipak na otmenijem mestu.Mislim da su samo sebi napravili anti reklamu.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

luca, sve je moguce...Oni ostaju prekovremeno tamo,bleje itd mogao je tada da upadne a mozda telefon nije uopshte ukraden iz tog servisa ( poshto kad ne znaju da poprave,poshalju ga kod nekog drugara u neki drugi servis ) pa su mozda obili tamo....Ko ce ga znati... :roll:

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

alo dexter batice... servis im se nalazi na 3 lokala pored njih... tako da te price padaju u vodu.... no ja sam rascistio sa njima i necu vise da ih pljujem... sve njima na dusu nek ide, meni savest mirna...
BANE BRE!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

TeCHNiCS_, dobro, a jesi li dobio drugi telefon or something? :blinky:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

TeCHNiCS_, batice da ja tebi kazem neshto,znam ja vrlo dobro gde je taj servis,ne gotivim ih mnogo zbog nekih drugih razloga i ponashanja prema mushterijama josh od pre,a igrom sluchaja taj njihov serviser dosta je chesto par lokala pored kako si i sam naveo tako da...Moglo je svashta da se desi sa tvojim fonom,no nebitno stvar je reshena,zadovoljan si i to je bitno...

Mirko BGD, kolega prochitaj par postova iznad...uzeo je pare... :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

nije me mrzelo da proverim pricu jer sam jedan od onih sto im je pun k_ _ _ _ seljaka u Bgdu...naime, 100% je istina da su taj servis obili i odneli telefone...ali nisu sve nego samo neke...ipak minus toj radnji za obezbedjenje i brigu o musterijama...a ta plavusa sto radi tamo je i privatno kreten nevidjen...pozz 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,iz servisa je ukradeno preko 80 telefona za sada koliko je prebrojeno pa medju njima i tvoj...Lopovi su navukli kapuljache tako da video snimak nishta nije pomogao i pokupili sve shto su mogli... :(

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Neko je tu debelo znao sta radi. A iskreno mislim da je to u dogovoru bilo sa obezbedjenjem, jer se 80 telefona ne moze tek tako potrpati i odneti. Ma sta reci, dobio si pare nazad, nije bas to sto si hteo, ali daj sta das. Sad pamet u glavu i pazi gde kupujes.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ha ha ha ti si stvarno car covece :D :D :D mada moram priznati da sam i ja mobilni nosio u servis sa nekim slikama :D ne klipovima sto je olaksavajuca ikolnost.Mada ja mislio sto ce oni da mi diraju fon kad samo maskicu trebaju da promene :D Kad ono ja doso posle 30 minuta da podignem fon a oni osmeh do usiju svi se smeju cela radnja.I pita me jedan decko mislim momak kao odakle ti one slike,a ja ni 5 ni 6 nego <skinuo sa neta> ha ha ha dobro sam se izvuko he he.Mada nije bila moja devojka na ti slikama nego njena sestra :D :D :D tako reko sam sledeci put pamet u glavu he he tako da znam kako ti je
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

šta bi smo mi bez servisera koji kradu slike i klipova iz mobilnih i posle ih dele i šakom i kapom. eh perv erznjaci
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

- "Mada nije bila moja devojka na ti slikama nego njena sestra "... a sta ce tebi slike njene sestre u telefonu,a??? :lol: :lol: :lol:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

:lol: :D mutne radnje ovde s slikama zar ne? :D pa ljudi radite li vi bacup tih stvari na komp pa u hiden folders? Juuu.....kod mene jedno pola hard-diska pod skrivenim folderima. Sve to treba sakriti od devojaka, sestara i mladjeg brata :) svi vole da cackaju temo gde im nije mesto :chytry:
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

masterokrata samo da ti kažem da ti sa hddom nije nešto u redu i da bi trebao da ga doneseš u naš servis da ga popravimo.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Masterokrata, ajde nadji me na netu, ja cu ti sredim taj HDD online, samo mi javi koji ti je IP, i daj mi jedno pola sata da istestiram sve. Ja sam naucio online da sredjujem HDD-ove :lol: :lol: :lol:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Off? :dry:
Vreme je da se zaključa ova tema 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Odgovori