mala prica koja ce imati verovatno ruzan kraj....
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Najbolja fora po meni je da ima das broj fona u oglase i napises text recimo ove sadrzine: Prodajem Fiat Grande punto, 2006. godiste, havarisan, nije u voznom stanju, cena 2800 Evra. Majstori ce da ih odvale od poziva. Uglavnom naglasis da je havarisan auto i das neku smesnu cenu, jer majstorima treba za delove.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ma još bolja fora
prodajem SE p990 200e, N93 250e, n73 200e, n80 200e itd....hitno popust na više komada
i kada ih pozovu tipa ZOVEM U VEZI MOBILNOG oni će se obradovati i reći da izvolite šta vas interesuje....
prodajem SE p990 200e, N93 250e, n73 200e, n80 200e itd....hitno popust na više komada
i kada ih pozovu tipa ZOVEM U VEZI MOBILNOG oni će se obradovati i reći da izvolite šta vas interesuje....
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Ja sam ih zvao par puta da se raspitam o N70 i neka zenska se javlja i nije mi se svidela.Kao da ne zele da prodaju model.Bas sam imao nameru da u skorije vreme od njih kupim mob al mi sada ne pada na pamet da se petljam sa njima.Jednostavno ne zelim da prolazim kroz isto sr..e.Iskreno ni druge radnje mi ne deluju nesto bolje,al ova me je privlacila jer je ipak na otmenijem mestu.Mislim da su samo sebi napravili anti reklamu.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
TeCHNiCS_, batice da ja tebi kazem neshto,znam ja vrlo dobro gde je taj servis,ne gotivim ih mnogo zbog nekih drugih razloga i ponashanja prema mushterijama josh od pre,a igrom sluchaja taj njihov serviser dosta je chesto par lokala pored kako si i sam naveo tako da...Moglo je svashta da se desi sa tvojim fonom,no nebitno stvar je reshena,zadovoljan si i to je bitno...
Mirko BGD, kolega prochitaj par postova iznad...uzeo je pare...
Mirko BGD, kolega prochitaj par postova iznad...uzeo je pare...

nije me mrzelo da proverim pricu jer sam jedan od onih sto im je pun k_ _ _ _ seljaka u Bgdu...naime, 100% je istina da su taj servis obili i odneli telefone...ali nisu sve nego samo neke...ipak minus toj radnji za obezbedjenje i brigu o musterijama...a ta plavusa sto radi tamo je i privatno kreten nevidjen...pozz 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Neko je tu debelo znao sta radi. A iskreno mislim da je to u dogovoru bilo sa obezbedjenjem, jer se 80 telefona ne moze tek tako potrpati i odneti. Ma sta reci, dobio si pare nazad, nije bas to sto si hteo, ali daj sta das. Sad pamet u glavu i pazi gde kupujes.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ha ha ha ti si stvarno car covece
mada moram priznati da sam i ja mobilni nosio u servis sa nekim slikama
ne klipovima sto je olaksavajuca ikolnost.Mada ja mislio sto ce oni da mi diraju fon kad samo maskicu trebaju da promene
Kad ono ja doso posle 30 minuta da podignem fon a oni osmeh do usiju svi se smeju cela radnja.I pita me jedan decko mislim momak kao odakle ti one slike,a ja ni 5 ni 6 nego <skinuo sa neta> ha ha ha dobro sam se izvuko he he.Mada nije bila moja devojka na ti slikama nego njena sestra
tako reko sam sledeci put pamet u glavu he he tako da znam kako ti je

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10