Slike sa mobilnih telefona
- MilančeBGD
- Expert 
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
wucinac, odlicne slicice!   

Krivo mi je sto nisam bio u mogucnosti to ispratiti!

Krivo mi je sto nisam bio u mogucnosti to ispratiti!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- kapoerista90
- Expert 
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert 
Jeste da je sumovita slika ali ono sto treba da se vidi je odlicno prikazano! 
Wicker Man, hahahaha... Boles`! 

Wicker Man, hahahaha... Boles`!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- moonwalker80
- Entuzijasta 
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
- kapoerista90
- Expert 
Wicker Man, pogodi ga ti u srz!   ili u intimno rublje ako cemo tacno
 ili u intimno rublje ako cemo tacno   

Ma zao mi ga je, od kad je kupljen, vozen je samo jednom... Al sto ima fensi punjac za akumulator
 Ma zao mi ga je, od kad je kupljen, vozen je samo jednom... Al sto ima fensi punjac za akumulator   Kosta koliko i nova skoda oktavija
 Kosta koliko i nova skoda oktavija  moonwalker80, ovaj jaguar na prvoj slici je prelep... Sta je ovo drugo? Poznat mi je, al nisam siguran
 moonwalker80, ovaj jaguar na prvoj slici je prelep... Sta je ovo drugo? Poznat mi je, al nisam siguran

Ma zao mi ga je, od kad je kupljen, vozen je samo jednom... Al sto ima fensi punjac za akumulator
 Ma zao mi ga je, od kad je kupljen, vozen je samo jednom... Al sto ima fensi punjac za akumulator   Kosta koliko i nova skoda oktavija
 Kosta koliko i nova skoda oktavija  moonwalker80, ovaj jaguar na prvoj slici je prelep... Sta je ovo drugo? Poznat mi je, al nisam siguran
 moonwalker80, ovaj jaguar na prvoj slici je prelep... Sta je ovo drugo? Poznat mi je, al nisam siguranNokia E71... Elegant, but deadly

ford na slici je 1929 godiste iz slovenije i pobedio je na smotri. inace je vlasnik skroz caknut, napravio je mali shou za prisutne.
  ford na slici je 1929 godiste iz slovenije i pobedio je na smotri. inace je vlasnik skroz caknut, napravio je mali shou za prisutne. 

Mislim da slici ne fali nista jer docarava bas ono sto treba da docara...Nemojte da preterujemo
    Mislim da slici ne fali nista jer docarava bas ono sto treba da docara...Nemojte da preterujemo