Ево моје нове машине,тј. новог превозног средства! http://img185.imageshack.us/gal.php?g=09082009047.jpg
Извињавам се што сам поставио линк ка галерији,нешто ме је јеб**а резолуција кад сам поставио слике
И има мало више контраста,али шта је ту је,пошто сам журио
Nikola031, nije tesko sa kamerom kakvu ima telefon bestboya,inacebestboy, svi komplimenti Zligor, wucinac, dobre fotke!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
jerkann, hvala, i meni se bas svidja slika, a sta je sve ovaj lik radio sa motorima i onim cetvorotockasima to nije normalno!
Jesam, prodavao sam ga jer sam mislio da uzmem laptop, ali posto se ipak necu seliti u NS sad u septembru nece mi trebati laptop pa ipak mijenjam mob.
Drago mi je da si zadovoljan sa 5800, posto sam bas sumnjicav prema tom telefonu, i nemam pojma da li cinim dobru stvar...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, jos malo off, ali nema veze. videces veom lep prelaz i sasvim drugo svetlo za symbian fanove. Jedino mu je mana losa kamera ali sta da se radi.
Nema veze za kameru, u zadnjih par mjeseci sam konacno poceo da koristim digitalac koji mi je jako dugo skupljao prasinu pa sad pravim vrhunske slike, tako da ce 5800 za par slika mjesecno koliko napravim telefonom biti dovoljan.
Inace, mogao sam da mijenjam n95 8gb za samsung m8800 pixon koji ima cak 8mp, ali ko sto rekoh kamera na telefonu mi vise nije toliko bitna(bas mi cudno sto to kazem ali tako je )
Da ne bi i ovo bio totalni off evo jos jedne slike sa jucerasnjeg moto skupa
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.