Slike sa mobilnih telefona
- moonwalker80
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
Drugari hvala svima na cestitkama! Ziveli u zdravlju!!!
Bice jos nekih slika sa rostiljanja, ali ne garantujem dobar kvalitet jer fokus masi jos od juce i dosta su mutne slike. Ne znam zasto ali sigurno je "problem" u optickoj stabilizaciji u mom telefonu.
VELIKI POZDRAV!!!

Bice jos nekih slika sa rostiljanja, ali ne garantujem dobar kvalitet jer fokus masi jos od juce i dosta su mutne slike. Ne znam zasto ali sigurno je "problem" u optickoj stabilizaciji u mom telefonu.

VELIKI POZDRAV!!!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
cale, meni N82 odlicno zavrsava posao na svim poljima:i samo kao telefon,kao internet tablet,mp3 plejer,gps uredjaj i naravno fotoaparat.
Ti si napravio dobar upgrade sa 82-ojke na Omniu HD ali mene posle 82-ojke jos nista nije tako odusevilo i realno tesko je za godinu dana napraviti znatno bolji aparat,no videcemo sta ce biti u buducnosti.

Ti si napravio dobar upgrade sa 82-ojke na Omniu HD ali mene posle 82-ojke jos nista nije tako odusevilo i realno tesko je za godinu dana napraviti znatno bolji aparat,no videcemo sta ce biti u buducnosti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, cale je pre Omnie HD promenio,ako se dobro secam par telefona,sada se izgleda skrasio sa Omniom a kako i ne bi... 
E sad do kad,to samo on zna...
I ja imam problem da me nijedan telefon ne privlaci onako kako bih ja zeleo
,cini mi se da ce se sve teze naci "all in 1" model a da ne kosta kao jedan dobar notebook... 

E sad do kad,to samo on zna...

I ja imam problem da me nijedan telefon ne privlaci onako kako bih ja zeleo

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
kljun, to se zove white balans, tj. temperatura boja, odnosno spektar koji naše oko ne hvata a čip je sposoban, pa se softverski ili hardverski navlači filter da izgleda što približnije onome kako mi vidimo. I uvek ti prirodnije izgleda toplija slika (crveno-žuto), nego hladnija (plavo-zeleno-ljubičasto).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49