Koji telefon imate? [2010]
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Od danas htc Desire uzet u Telenoru.Iphone 4 je posle 2 meseca crkao iz cista mira!! Mazen i pazen samo se u toku noci ugasio i to je to,nije me probudio zaksanio na sastanak,poludeo,od prvog dana je bio baksuzan tel,ako znate sta vam pricam,prvo problem sa proximity sensorom,koji je sredio nov ios ali mesec dana sam ljudima prkidao vezu opusteno i na na kraju crkao iz cista mira! Odneo sam ga na popravku i odmah posle otisao u Telenor i mogu reci uzeo zvanicno zadnji Desire preko Telenora,jer od sutra krece desire hd,koji sam video,ali je mnogo velik za moj ukus i odustao od njega..Ovaj obican Desire je za sad odlican,posto ga drug vec imao upoznao sam se sa njim i super je! A sto se tice Iphone 4,ako ga poprave ide odmah na prodaju,sumnjaju da mu je riknula baterija ili napajanje za bateriju,sto bi bilo super jer popravka nije onda skupa,ali ako je crkla ploca,obecao sam da ce raditi hummer jedan opusteno bar da mu vratim malo sto me je iznervirao!
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Hvala druze hvala,ma iskreno da ti kazem u 14h kad sam se probudio,a trebao u 9h i za to vreme koliko propustenih poziva koje naravno nisam cuo cu mu naplatiti samo tako sa jednim cekicem,samo ako mu je crkla ploca,tako da sto se tice 4-ke tu je prica zavrsena,neki novi mozda 4gs ili 5 mozda,ali nikako cim se pojavi dok se bagovi ne srede nemam zivce za to! A iskreno andoid me je nekako sve vise i vise zanimao,tako da je doslo u pravi cas,haha! Jel sam ja to video da si i ti na androidu ili sam pogresio nesto:)?
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Vlada Zem,hvala puno! Moram priznati ekran na iphone-u je bolji,svetliji je,jasniji,ali i desire me uopste nije razocarao sto se tice ekrana,blaga korist u slucaju iphone.HD nije bio upaljen,zato sto kad sam ga uzeo u ruku odustao sam odmah,dok sam pogeldao ekran mogao je i da prodje onako od ivice do ivice izgleda impresivno,ali kad sam ga okrenuo i pogledao ledja kolika su bukvalno mi se saka nije videla,odustao sam odmah.Kvalitet je na mestu i zao mi je sto nisam neki drvoseca:),ne bih razmisljao.
Od vikenda - iPhone 4!!! Oduševljen sam telefonom, kupila mi ga je djevojka kao poklon, prosto još uvijek ne mogu da vjerujem
Igram se dosta sa telefonom i oduševljen sam po mnogim osnovama, ali ću pisati šire kasnije. Postaviću par pitanja u temi za i4, a nešto više možda napisati ovdje kad ugrabim vremena. Ako nekog nešto zanima o samom telefonu neka pita, a za čačkanje i instalacije sam još totalni laik i treba mi vaša pomoć.
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Andrijano, Vincent, Cestitke momci neka vas dobro i dugo sluze.
Andrijano, Dobar si izbor napravio,mislim da uopste nisi pogresio sto si uzeo obicni desire a ne HD.

Andrijano, Dobar si izbor napravio,mislim da uopste nisi pogresio sto si uzeo obicni desire a ne HD.
Sta ne mozes da verujes,to da imas devojku ili to sto ti je kupila iPhone?Vincent napisao:Oduševljen sam telefonom, kupila mi ga je djevojka kao poklon, prosto još uvijek ne mogu da vjerujem

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Vincent, odma' da je ženiš!
A sve ostalo što te bude zanimalo ćemo na forumu!
P.S. Da li je konačno to telefon za kojim tragaš još od N91?

A sve ostalo što te bude zanimalo ćemo na forumu!

P.S. Da li je konačno to telefon za kojim tragaš još od N91?

● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni, haha!
Pazi, N91 će uvijek biti neprevaziđen u nekim stvarima, posebno u fizičkoj muzičkoj tastaturi koja je najgenijalniji izum još od samog mobilnog telefona. Ali u suštini iPhone 4 jeste najbliže nečemu za čime ja tragam otkako me N91 u potpunosti pokriva samo na polju muzike (on je u drugim sekcijama imao puno nedostataka). iPhone 4 je jedan kompletan uređaj, sa velikim nedostacima u vidu mass storage moda, bluetooth transfera fajlova i nedostatka fajl-menadžera. Ako se to ispravi biće super
Pozdrav!
Pazi, N91 će uvijek biti neprevaziđen u nekim stvarima, posebno u fizičkoj muzičkoj tastaturi koja je najgenijalniji izum još od samog mobilnog telefona. Ali u suštini iPhone 4 jeste najbliže nečemu za čime ja tragam otkako me N91 u potpunosti pokriva samo na polju muzike (on je u drugim sekcijama imao puno nedostataka). iPhone 4 je jedan kompletan uređaj, sa velikim nedostacima u vidu mass storage moda, bluetooth transfera fajlova i nedostatka fajl-menadžera. Ako se to ispravi biće super

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2