Mazzy dobri rezultati...i ja sam izvlacio 2 puta skoro isto na mojim telefonima.
Na koliko ti je osvetljenje ekrana bilo?
Nisi postavio trecu sliku da se vidi koliko je bio bio na wifi,budno stanje i da li si ga gasio tj stavljao u offline mod
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Da offline ti je isto sto i rezim letenja avionom tj kad iskljucis mrezu na telefonu
Dobro,moze android da izvuce po 50 h bez gasenja telefona,sa nekom umrenom upotrebom i to smo apsolvirali.
Xperia V ekran na 40 posto,lociranje ukljuceno,mobile data na 2g radilo 3/4h za notifikacije i malo za viber itd...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
bata bogdan, smanji slike, ne vidi se trajanje upaljenosti ekrana. Stavi male slike, ili linkove ka punim. Ovako se vide "postavke" i pola drugog menija.
Ja na kompijuteru pola slike i ne mogu je uvećati. Taman mi fali procenat ekrana.
Chobby88, Ne napisa ti ništa oko G2. Napiši makar kako izgleda baratati jednom rukom G2 vs Lumia 920, pošto su vrlo slične širine. A možeš i neko poredjenje ta 2, pošto sam vrlo zagrejan za njih. Na primer jačina spoljašnjeg zvučnika i kamera.
Kameru slabo koristim tako da nisam merodavan da ocenjujem,ali su obe izuzetne za mene.Baratanje jednom rukom nije bas lako zbog velikog ekrana i to je bilo malo lakse na lumiji.Jacina zvucnika mi je dosta dobra na oba modela,mozda je lumija bila za nijansu glasnija.
Po meni lumija nema sta da trazi pored g2(ekran,baterija i android),Ali ako ti je zelja da probas wp8,sa lumijom nema greske.
Sve zavisi od tebe:)
Xperia T,oko 40tak poslatih,slicno i primljenih sms poruka,40 minuta slusanja muzike,2g net radio oko 3h za fb,viber chat itd..ekran na 40 posto osvetljenosti.
XV oko 50 minuta slusanja muzike,50ak sms-ova uz ostalo...
Ja sam gurao i po 8,a kladim se da moze G2 i vise da izvuce.
Jednom kad budem dokon probacu bas da testiram granice baterije.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.