Koliko vam traje baterija?
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: Koliko vam traje baterija?
Meni je neki prosek 3 sata sot, uz 3 sata razgovora i 3 dana stand by. Osvetljenje 60%. Doduše 2G, pošto kod mene i nema 3G mreža.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
20 sati stend baj sa 3,5h ekrana na S4 (Omega v19 ROM) ... Vrlo loše , doduše 2 dana i 2 ciklusa punjenja baterije od instalacije ROM-a.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
zoreli, mršavo, da se menjamo
LG G2.
Prvo punjenje, još je nisam ispraznio, kao da joj ne mogu ništa, ovo je situacija od juče kada je bilo 50%.
3G/WiFi ne gasim kao ni GPS, osvetljenje unutra 40% - napolju osvetljenje 80%, sve sinhronizacije popaljene, osvežavanje vremenske prognoze 1 sat, malo slikanja bilo za novu g. itd. Treća slika je Endomondo app za trčanje, gps je radio 59min, isto toliko je bilo i slušanja muzike...

Da, baterija je napunjena 31. uveče pre nove godine

LG G2.
Prvo punjenje, još je nisam ispraznio, kao da joj ne mogu ništa, ovo je situacija od juče kada je bilo 50%.
3G/WiFi ne gasim kao ni GPS, osvetljenje unutra 40% - napolju osvetljenje 80%, sve sinhronizacije popaljene, osvežavanje vremenske prognoze 1 sat, malo slikanja bilo za novu g. itd. Treća slika je Endomondo app za trčanje, gps je radio 59min, isto toliko je bilo i slušanja muzike...

Da, baterija je napunjena 31. uveče pre nove godine

Promeni taj srpski leba ti
Ja sad stavio tel na punjac posle 3 dana,6h 30min screen on.
Bratu dodje da place kad vidi koliko mi traje baterija,on njegov puni 2 puta dnevno

Ja sad stavio tel na punjac posle 3 dana,6h 30min screen on.
Bratu dodje da place kad vidi koliko mi traje baterija,on njegov puni 2 puta dnevno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
Leba mi neću da ga menjam. To je moj jezik.
I ti se ne računaš, jer gasiš 3G, hvataš samo wifi kada ima, osim ako nisi počeo da pališ 3G po potrebi?
I ti se ne računaš, jer gasiš 3G, hvataš samo wifi kada ima, osim ako nisi počeo da pališ 3G po potrebi?
Wifi mi je stalno ukljucen,a veci deo dana sam u kuci,non stop mail,notifikacije,citam blic i tako te novine.
Nije da ga ne koristim.
Nije da ga ne koristim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Koliko vam traje baterija?
Note 2. Sve vreme ukljucen wifi i sve sinhronizacije

Note IV N9100 dual
- Baraba
Osvetljenje? 2g ili 3g?
- toda81
- Prijatelj foruma
Osvetjenje je na 50%, a sto se mreze tice do mene joj nisu razvukli 3g kabl, tako da je 2g u pitanju 

Note IV N9100 dual
- Baraba
E pa na 2G je ok, meni ovoliko na 3G nije mogao nikako. Nadam se da ćeš u ovoj godini dobiti 3G 

- toda81
- Prijatelj foruma
Koliko je kod tebe cepao na 3g? 3g je za male seoske sredine misaona imenica, a o adsl-u bolje da ne pricam. Imam bezicni net od indijanaca koji blokiraju torrente, a o stabilnosti interneta bolje da ne pricam. Sreca da imam extra foru da ih prevarim i da pokrenem torrente pa tu blokadu usesno prevzidjem
Note IV N9100 dual
toda81
Је л` овај резултат на 4.3? =)
Бих пре пар дана да погледам ноту и упоредим са мојим с3, можда и заменим али одустадох. Екран је некако био много таман упркос томе што је био на максимуму осветљења у односу на с3 који је био на нешто мање од 60 процената а изгледао је приметно светлије. Е сад Ноут је био са званичним 4.1.2 можда је то био проблем?
Је л` овај резултат на 4.3? =)
Бих пре пар дана да погледам ноту и упоредим са мојим с3, можда и заменим али одустадох. Екран је некако био много таман упркос томе што је био на максимуму осветљења у односу на с3 који је био на нешто мање од 60 процената а изгледао је приметно светлије. Е сад Ноут је био са званичним 4.1.2 можда је то био проблем?

Слобода или смрт

LG G2,40% brightness i sve zivo popaljeno.
Ja sam prezadovoljan:)
- Baraba
toda81, mislim oko 4,5-5 sata.
Chobby88, odličan rezultat, e to je baterija
Chobby88, odličan rezultat, e to je baterija

- toda81
- Prijatelj foruma
Bestboy, da, to je 4.3 Sotmax rom sa svim funkijama koje ima note 3.
Baraba, pa to nije nesto posebno, ali nije ni lose. Koliko si minuta razgovora imao uz ovaj rezultat?
Baraba, pa to nije nesto posebno, ali nije ni lose. Koliko si minuta razgovora imao uz ovaj rezultat?
Note IV N9100 dual
- Baraba
A ti nemaš S4, znači odmah na oglas 
Preko čega si naručio i koliko je putovala?

Preko čega si naručio i koliko je putovala?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Jel veća od fabričke? Jer ako nije čisto sumnjam da je nešto pretjerano jača od fabričke... Takvog istog izgleda sam nalazio za S3 sa navodnih 2650mAh a ustvari je imala 1800mAh. :/
- toda81
- Prijatelj foruma
Cisto sumnjam da takve baterije mogu drastixno da produze trajanje baterije
Note IV N9100 dual