uplasena maca . point&shoot od danas . malo preosvetljeno , nisam smeo blize da pridjem , pobegla bi sigurno . iovako su joj oci prevelike bile. samsung P850 .
Ma vlaki care,nemo' se uzbudjujes,Pezoic je ko bombonica,al ja ocekivao neku provalu... ,nesto kao fijaker stari parkiran pored ili slicno
Jel ti ganjas tu malu 206-icu ?
Nije losha slika sa obzirom da je slikana sa k750. Neki drugi telefoni ne mogu ni to....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Posle duze pauze,evo i ja da nakacim neke fotkice sa N73...Fotke su ekskluzivne sa salona automobila u Melbourne-u. Neke su ispale malo mutne,al videce se ok.Sve je bilo podeseno automatski na kameri................ Za sve ljubitelje brzine na cetiri tocka...
Meni su na prvom i drugom mestu (sto se smekerice tice) Ferrari F599 Fiorano i Porsche 911 GT3,a oni za svaki dan Mitsubishi Lancer EVO IX i Renault RenaultSport Megane 225
Mada najlepsi auto na salonu mi je prototip novog Chevrolet-ovog Camaro-a,ako ga prepoznajete...
Slike su stvarno dobre,a tek automobili!
Eh kad bi bili ovakvi automobili i na nasem sajmu!
Inace R8 ubrzava od 0-100 za 4.4s,a maksimalna brzina mi je 301kph!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.