gargamel4, ja sam već uzeo još jednu bateriju pošto se dešava da ubijem bateriju na manje od 10% za 6 sati uz PUNO priče, solidno neta i solidno poruka
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Layne_Staley, pa poznajem Gargamela, mada sam to rekao čisto onako pošto dugo koristi WM pa verujem da će mu nekako lepše čučnuti kad sazri za upotrebu.
fanny svaka cast ako si dosad furao Nokiju 3310.Pohvalno ! : ) E72 je super telefon i ima mozda najbolju mogucu qwerty ,a da nije na izvlacenje,preko kliznog mehanizma
mirko,gargamel cestitke momci
kod mene umesto n79 stigla omnia i900 ponovo windows mobile
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
fannY, thanks ,telefon je super,ali ne mogu nikako da se naviknem na njegovu virtuelnu tastaturu,preuski su tasteri. :
P.S. cestitke i tebi na 72ojci
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
od pre 10min hd2 je moj, prvi utisci su fenomenalni, odlican telefon, u odnosu na iphone 3g ovaj je daleko bolji....takvi su prvi utusci,videcemo nadalje...pozz
pa onda ih je samsung zeznuo bacajte se na Galaxy tab
Ja sam uzeo sebi 5530,za sitne pare i ubacio joj portovani c6 swf,i tako do NG,tad se nadam nekoj simbian 3 masini
gargamel4, naravno druze, od velike pomoci su mi bile tvoje poruke i hvala ti puno...nisam imao vremena da ti odgovorim na pp...bio sam zauzet, u potrazi za masinom
Drugari hvala svima, pa da kupite jos bolje...pozdrav svima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.