Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

McLaren care,ja bas nesto i ne pratim formulu 1 ko nekad,al uvek se obradujem kad vidim neki bolid na sajmu. Steta sto zaboravih da uslikam novi Renault-ov bolid.

A i Kimi vise nije u McLarenu,tako da ti nista ne preostaje nego da promenis timske boje i avatarcic,hehe... :wink: :wink: ...jedino ako nisi zagrizeni McLaren fan. Ja uvek bio uz crvene djavole iz Maranello-a :D :D

P.S. trka pocinje danas,Kimi je na pol poziciji... Forza Scuderia!!! :D :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Green, e ovo ce da bude prava trkaSlika inace kimi jeste kralj ali ja ostajem ipak na McLarenuSlika
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

fain2daniel, Kimi ce tek da bude bude kralj sad kad je u pravom timu,ne smem da kazem najboljem :roll: ,ali jednom od naj naj...Rekoh vec da ne pratim vise ko nekad,ali bice zanimljiva sezona.Zanimanje me prestalo otkako potpuni anonimusi s jakim sponzorima dolaze u cirkus kao "veliki" talenti,a dodju i prodju ko da nikad nisu bili.Neki jos posteno nisu bili ni s nekom ribom,a vec sedaju za volan Formule1... :dry: :D

Izvinjavam se za mali off target... :roll:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Biće, i već je počela, i to jako dobro. Kimi je pobedio, a ja pošto ne navijam za persone, nego za tim, ostaje mi samo da se složim sa Greenom.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Green jesi li bio da gledas trku? jbt mi odavde moramo da se cimamo po drugim zemljama da bi videli cirkus a tebi na izvolte i iskuliras :uhuh: ih bre bilo bi Slika inace malo sam zbunjen jer se nisam jos navikao da navijam za alonsa i hamiltona pored zive legende u crvenom boliduSlika

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Slika
koja umetnost sa k750 :D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Umetnost, meni ovo više liči da si padao sa stola i slučajno "nagazio" camera dugme :lol:
Šalim se napalm :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Jel moze neko da mi kaze kako da slike sa telefona stavim ovde? :oops: :oops: Napravio sam par bas dobrih slika sa N80 al nesto ne mogu da dokucim kako ovde da ih postavim? :shock: :unsure:
<<<Black N96>>>

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

otvoris nalog na photobucket.com ili sl. uploadujes svoje slike sa racunara i url fotke okacis ovde :wink: simple is that

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

fain2daniel, bio sam na trci,ali jos 2003 godine.Tad mi je bilo prvi put,a kad cu sledeci,nemam pojma,ulaznice vise i nisu tako jeftine cak i za manje atraktivna mesta gde se jedva sta vidi,a za ona veca... :shock: Ali mozda jednog dana opet.Osecaj jednostavno ne moze recima da se opise,ali ako si negde blizu staze,grmljavina iz motora F1 ce sigurno biti nesto najglasnije sto si cuo !!! :) :) :)

vertu, mozes i na imageshack da stavis slike,pa nam bacis link ovde... :)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Da ne bi isli bas u potpuni off,evo slike karte F1 sa Hungaroringa 2005! 8)
Slika
(smanjio sam je ispod 600 piksela ;) )
Green napisao:A i Kimi vise nije u McLarenu
:cry:
Green napisao:tako da ti nista ne preostaje nego da promenis timske boje i avatarcic,hehe... :wink: :wink:
Nema sanse! :P
Green napisao:jedino ako nisi zagrizeni McLaren fan.
Taj sam :),al isto tako i Kimijev :roll:,a Ferari ne podnosim :chytry: tako da...! :wacko:
Green napisao:Osecaj jednostavno ne moze recima da se opise,ali ako si negde blizu staze,grmljavina iz motora F1 ce sigurno biti nesto najglasnije sto si cuo !!! :) :) :)
Upravo tako,zvuk je neverovatan,nesto najbolje sto sam ikada cuo,najveci utisak na mene licno nisu ostavile formule vec zvuk motora,na stazi su ljudi nosili cepice za usi koliko se jako cuje,toliko jako da su se osecale vibracije na tribinama!8)
fain2daniel napisao:inace kimi jeste kralj ali ja ostajem ipak na McLarenuSlika
:)
Btw fain2daniel "Simple as that"! :roll: ;)
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sub, 24. Mar 2007. 19:28, izmenjeno 1 put ukupno.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

McLaren, totalno si u pravu za zvuk,to ostavlja osecaj a ne sama Formula.Ono sto se ne cuje na televizoru kad gledate trku,a to je da pri svakoj promeni brzine se cuje nesto slicno gromu letnje oluje.U vreme kad sam ja bio na stazi,ubedljivo najglasniji motor je bio Jaguarov,a Ferrarijev je nekako bio najugladjeniji :roll: :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Evo slikano sa N70...najskuplji primerak na Sajmu Automobila u BGDu...

Slika

Slika
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

nina ovaj maybach vredi svaku paruSlika idem za par dana na sajmu da parim oci Slika

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

E, a kola su ruzna za medalju (mislim spolja, unutra je sve LUX na kvadrat). A pored svega i dalje ima "nishan" kao i oni matori mercedesi, bljak :shock: :cry: :( .

Ja imam slike sa sajma samo sa digitalcem, nista sa fona :( .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Hehe danas svi bila na sajmu,a ja se razmisljao da li danas ili u sredu da idem,ipak idem u sredu :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

milan91, ja sam ti svaki dan na Sajmu...već mi je sve i dosadilo... :D :) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

milan91, hehe sta promovises nesto?? :) :D
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@ninolina: ako da onda napishi tamo negde "50% popusta za posetioce MS foruma" i ispod mali how to "Sta je to ms forum", "Kako postati chlan ms foruma i dobiti popust na bla bla bla..." :lol: :D :D .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Evo još nekoliko slika...i sve je slikano sa N70... :roll:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Odgovori