ja sam prodao kartu juce, jer me je cale kupio, prosle godine sam napravio dosta s*anja sa drustvom i pao dogovor da dobijem iMac ako ne odem.
Slike sa mobilnih telefona
- moonwalker80
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
"Aздисао човек је лаком, онај који извољева, има а тражи још, аздисати значи хтети хлеба преко погаче.Aздисати значи и ленчарити, хтети хлеба без мотике."
E sad moonwalker80, ti meni kazi jel lepo to da "prikacis" nekom coveku koga relativno slabo znas?A i mogo bi da pogledas u recniku sinonim za coveka koji brzo sudi ....
E sad moonwalker80, ti meni kazi jel lepo to da "prikacis" nekom coveku koga relativno slabo znas?A i mogo bi da pogledas u recniku sinonim za coveka koji brzo sudi ....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- moonwalker80
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
dimi89, Ja ne komentarisem ostale aspekte njegove licnosti, mozda je on duhovit, mozda je posten, mozda je sve naj naj al kad procitam "...jer me je cale kupio, prosle godine sam napravio dosta s*anja sa drustvom i pao dogovor da dobijem iMac ako ne odem" onda mi samo jedno pada na pamet a to je da je azdisao. A i ajde kazite vama kao nije to palo na pamet kad ste procitali? 
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800