Baraba, koja je ovo mecka hvata je korozija dole od kamencica, ja sam imao slican problem sa meckom 2006 god samo je korozija hvatala na spojnicama gde izbijala korozija UZAS razocarao sam se u limariju mercedes-a Vozio sam ga kod farbara imao je 2 3 E Klase sa slicnim problemom... Jako cudan propust mercedes-a Jos je moj bio Nemac a ne Turcin.
Zligor, interesantan gmizavac ali u nasim vodama nikad nisam video nesto ovako. Gde si ga uslikao, koja je to lokacija. lesa0208, i da ga je poneo kuci ta zivotinja odmah instiktivno krece nazad gde je odrasla. Ja sam neke pokusao kuci da pripitomim u jednom bazencicu gde cuvam recne ribe ali cim ih pustim u vodu odmah nepogresivo krecu u smeru njihovog prebivalista.
Netreba im garmin
Pregledah ceeeelu temu na brzinu, za 2-3 sata i ne videh slike Samsunga S8300. Pa reko da ispravim tu nepravdu Prva-Landscape, Kia-Auto (mod ) ostale Macro. Pozz
lesa0208, meni je ok, upotrebljive su. Kutija fisermen nije pikselasta vec je iz blizine slikana, takva je tackasta. fannY, zato jer koristis symbian Nisu daleko predmeti od telefona, pa i ne treba jak blic.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.