Slike sa mobilnih telefona
Da li neko moze da mi kaze molim vas zasto kada slikam sa nokiom n8 u slabijem osvetljenju(pa mozda i skoro totalni mrak) na slici mi se pojavljuju kao neki providni(beli) krugovi mali i to ne uvek,nego kad kad.Slika je fenomenalna samo me malo nerviraju ti krugovi,ako neko zna molim vas recite mi sta da uradim da se ne pojavljuju.Kada slikam preko dana i stavim da se blic ukljuci krugova nema..
P.S. zasto kada snimak u formatu HD MP4(u podesavanjima najvise)prebacim u komp i pustim ga u playeru(VLC,GOM)koci(secka) klip(ne mnogo,ali nije to to za gledanje),a na telefonu je sve ok normalno ide,a kada stavim da snima u podesavanjima u srednjoj rezoluciji i to brebacim na komp taj snimak ne secka uopste kako ide na telefonu tako ide i na kompu..
Hvala unapred!!!
P.S. zasto kada snimak u formatu HD MP4(u podesavanjima najvise)prebacim u komp i pustim ga u playeru(VLC,GOM)koci(secka) klip(ne mnogo,ali nije to to za gledanje),a na telefonu je sve ok normalno ide,a kada stavim da snima u podesavanjima u srednjoj rezoluciji i to brebacim na komp taj snimak ne secka uopste kako ide na telefonu tako ide i na kompu..
Hvala unapred!!!
acamatic, To ti je prašina, pročitaj po netu ima objašnjenje zašto se dešava. Za video snimak pogledaj koliki je average frame rate, trebalo bi da ti varira tu oko 27-30 da bude tečno, kod mene na sgs je stalno oko 28-30 u mraku.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Baraba, uh koji defekt.
bachika, cuvaj ga lepo to su najbolji covekovi prijatelji, koliko nas psi vole nismo ni svesni.
lesa0208, hey tarantule su zasticene zivotinjske vrste, a skoro sam gledao jednu tv emisiju o njima i nemogu se setiti koja zemlja bese u pitanju ali tamo ih spremaju kao specijalitet.

bachika, cuvaj ga lepo to su najbolji covekovi prijatelji, koliko nas psi vole nismo ni svesni.
lesa0208, hey tarantule su zasticene zivotinjske vrste, a skoro sam gledao jednu tv emisiju o njima i nemogu se setiti koja zemlja bese u pitanju ali tamo ih spremaju kao specijalitet.