Coca cola nagradna igra!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

jovan1994, da da uspeces malo morgen...
Ja koliko sam procitao i to nekoliko puta igra traje do kraja godine,znaci do 31.12.2007
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Odacu vam jednu veliku tajnu... Radi se o tome da mozete da pozovete prijatelja da se reg-uje na sajtu www.mojenagrade.co.yu, i njegovom registracijom dobijete 15 bonus poena.. Mozete prijaviti maximum 20 prijatelja. Potrazite pretposlednji baner na sajtu dole desno. Samo upisete e-mail adresu nekog prijatelja, i kad se on registruje na sajtu sa tom adresom dobijate 15 bodova. Znaci prijavite 20 drugova i odmah imate 300 bodova. Dobra fora, zar ne?

Inace nagradna igra je cool, ja sam poceo da skupljam. Nalazim flase na svakom koraku, plus mi 10 ljudi cuva kodove. Tako da se nadam necemu vrednijem od nagrada. Inace, dnevno mozete poslati samo 10 kodova sa flasa od 0,25.. To je napravljeno bas zbog tih fora sa kaficima.
5800 XM

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

n3mke@, znam za tu foru za pozivanje prijatelja,ali problem je sto niko nece da se reguje,nego se oni reguju ovako i onda traze da se ja regujem da bi oni dobili bodove.Tako da od toga nema nista...
Hehe ja skupljam flase po skoli :lol: niko ne provali foru gde je kod,svi misle da je kod na etiketi,odlepe etiketu i ostave flasu :lol: :lol: Naravno ne kopam po kanti :lol: :P

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Pa ni ja ne kopam po kanti... Ali toliko ima bacenih flasa, npr po parkovima, ispred prodavnica :D pokupim po neku i eto.. A to za prijatelje, nadjes nekog preko nekakvog chata, messengera, zamolis ga da ti da mail i da se posle sa istim registruje, ja tako uradio puno puta...

poz i srecno sa skupljanjem :D

P.S. inace, ima dobra fora, to mi je drug pokazao, udjes u neku veliku prodavnicu, skines etiketu sa coca-cole, upalis ono plavo svetlo na upaljacu i.. Bingo!, kod ce biti bele boje a ostalo plave, tako da mozes da pokupis kodove, probao sam to, al ne u prodavnici, nego na svojoj coli :)
5800 XM

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

n3mke@, hehehe udjes u prodavnicu i krenes da skidas etikete :lol: dodje cika iz obezbedjenja i kaze kupi sad te koka kole :lol: :D

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Dexter napisao: Nadam se da ce neko i sa ovog foruma dobiti jedan od telefona... :wink:
Javljam se.... dobio sam ga!!!! poslao sam 10 kodova sa staklenih flasica u intervalu od 7-8h ujutro i dobio fon.Posle zove neka riba sa prelepim glasom i trazi podatke ,maticni broj i kaze da moram sacuvati poruku u kojoj mi je stiglo obavestenje o dobitku i da tel uskoro stizeeee.....

Konobar,ajd Coca-Colu za sve ovamo :D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

I ko je sad bio u pravu za tajming???!!! 8) 8) 8) :oops: :oops: 8) 8) 8)

Bravo care! To samo znači da će ljudi mnogo više postići sa nagradnom igrom, nego sa skupljanjem kodova za poene.

Ok, ajmo sad iskustva sa novim telefonom i tako to. Nadam se da ga ne prodaješ. Kakav je.......Baš me zanimaju razlike među svim tim novim W modelima, jer mi zaista nije jasno šta se to tako drastično promenilo od W810 naovamo.

Usput, ti zadrži telefon, a meni preko veze probaj da nabaviš pomenuti broj :D :D :D

:)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Pinocio bravo...sta reci.lepo je videti da ovo stvarno funkcionise :roll: inace daj neke utiske sto se ovoga tice,dali je skidan sa mreze,sta sve ide u paketu itd :wink: kada ga budes dobio naravno
Poslednja izmena od fain2daniel u Čet, 10. Maj 2007. 13:37, izmenjeno 1 put ukupno.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

a možda mu oni to nikada i ne daju.ne bi me začudilo ono tipa izgubili smo vaš broj iz registra bla bla bla
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan

Post od Pinocio »

videcemo ljudi,javim vam kad tel stigne.Mogu vam samo reci,da je za sad najjaci utisak na mene ipak ostavio glas devojke koja me pozvala :) Zvuci smesno,ali,telefonu sam se iskreno nadao u toku nagradne igre.Poznajem neke likove koji su u hrvatskoj dobijali i po 2-3 telefona.Kazu da je kod njih telefon bio sa logom Vodafona,,ali videcemo....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Svaka chast Pinocio! :wink:

A shto se tiche staklenih Coca Cola flashica,nemaju u svim kaficima josh te sa kodom nego one stare obichne tako da... :roll:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ja zaradio 150 bodova na sajtu slanjem invitatione na moje mailove :D (a imam ih oko 8-9, i josh par drugova kome sam rekao za to i usput i invite-ovao) i porucio sam dva privezka za kljuceve :) .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

fon je iz comtradea,znaci full,sa svim sertifikatima,i izgleda su velike sanse da dobijes ako kupis 10 kola i posaljes u sat vremena
nokia c7

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Svaka cast Pinoccio, nego pricaj malo o doticnoj, jesi joj uzeo podatke? Meni bi to prvo palo na pamet. Ako ona uzima moje, daj da uzmem i ja njoj...meru :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan

Post od Pinocio »

llulle napisao:fon je iz comtradea,znaci full,sa svim sertifikatima,i izgleda su velike sanse da dobijes ako kupis 10 kola i posaljes u sat vremena
Upravo tako,obe tvrdnje.Danas mi je stigao fon.... bas tako,COMTRADE,svi sertifikati,USB kabel,slusalice i 128mb kartica.... nisam jos stigao ni da ga probam,jer sam zauzet trenutno.

Miodrage,miodrage.... bilo je 8h ujutro,ja POSPAN,JOS U GACAMA,NIJE MI PALO NA PAMET DA TRAZIM PODATKE :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pinocio, pa bas zato sto si u gacama ti je trebalo pasti na pamet da trazis podatke :lol: :lol: :lol:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Covece pa vi svi ima da zavrsite u bolnici zbog nespavanja i nalivanja kolom.
Lepo je znati da je stvarno moguce dobiti fon. Ja imam jos 2-3 flashe da popijem pa da posaljem i vidim kakve sam srece :D
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, ej bre salji bre!!!Sta ima covece...Dobio je jedan decko sa naseg smera...Rasa ako ga znas,druzi se sa Darkom i Srdjanom!!!Telefon je dobar ali moram vam reci da me zvuk razocarao tj mnogo je tih!!!ali opet mozda sam ja gluv ali na max jacine je ko na tvom mp3 Masterokrata, na pola!!!Ali zvuk je kvalitetan i sluske dobro leze u usima...I da jako je lep na izgled!!!!
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

[quote="Pinocio"][/quote]

jesi li slao kodove sms-om, ili si uh ukucao preko sajta?

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Najvise telefona koliko sam ja video za sada su dobili neregistrovani korisnici tj. brojevi... .

Odgovori