Coca cola nagradna igra!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Odacu vam jednu veliku tajnu... Radi se o tome da mozete da pozovete prijatelja da se reg-uje na sajtu www.mojenagrade.co.yu, i njegovom registracijom dobijete 15 bonus poena.. Mozete prijaviti maximum 20 prijatelja. Potrazite pretposlednji baner na sajtu dole desno. Samo upisete e-mail adresu nekog prijatelja, i kad se on registruje na sajtu sa tom adresom dobijate 15 bodova. Znaci prijavite 20 drugova i odmah imate 300 bodova. Dobra fora, zar ne?
Inace nagradna igra je cool, ja sam poceo da skupljam. Nalazim flase na svakom koraku, plus mi 10 ljudi cuva kodove. Tako da se nadam necemu vrednijem od nagrada. Inace, dnevno mozete poslati samo 10 kodova sa flasa od 0,25.. To je napravljeno bas zbog tih fora sa kaficima.
Inace nagradna igra je cool, ja sam poceo da skupljam. Nalazim flase na svakom koraku, plus mi 10 ljudi cuva kodove. Tako da se nadam necemu vrednijem od nagrada. Inace, dnevno mozete poslati samo 10 kodova sa flasa od 0,25.. To je napravljeno bas zbog tih fora sa kaficima.
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert
n3mke@, znam za tu foru za pozivanje prijatelja,ali problem je sto niko nece da se reguje,nego se oni reguju ovako i onda traze da se ja regujem da bi oni dobili bodove.Tako da od toga nema nista...
Hehe ja skupljam flase po skoli
niko ne provali foru gde je kod,svi misle da je kod na etiketi,odlepe etiketu i ostave flasu
Naravno ne kopam po kanti

Hehe ja skupljam flase po skoli

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Pa ni ja ne kopam po kanti... Ali toliko ima bacenih flasa, npr po parkovima, ispred prodavnica
pokupim po neku i eto.. A to za prijatelje, nadjes nekog preko nekakvog chata, messengera, zamolis ga da ti da mail i da se posle sa istim registruje, ja tako uradio puno puta...
poz i srecno sa skupljanjem
P.S. inace, ima dobra fora, to mi je drug pokazao, udjes u neku veliku prodavnicu, skines etiketu sa coca-cole, upalis ono plavo svetlo na upaljacu i.. Bingo!, kod ce biti bele boje a ostalo plave, tako da mozes da pokupis kodove, probao sam to, al ne u prodavnici, nego na svojoj coli

poz i srecno sa skupljanjem

P.S. inace, ima dobra fora, to mi je drug pokazao, udjes u neku veliku prodavnicu, skines etiketu sa coca-cole, upalis ono plavo svetlo na upaljacu i.. Bingo!, kod ce biti bele boje a ostalo plave, tako da mozes da pokupis kodove, probao sam to, al ne u prodavnici, nego na svojoj coli

5800 XM
- MilančeBGD
- Expert
Javljam se.... dobio sam ga!!!! poslao sam 10 kodova sa staklenih flasica u intervalu od 7-8h ujutro i dobio fon.Posle zove neka riba sa prelepim glasom i trazi podatke ,maticni broj i kaze da moram sacuvati poruku u kojoj mi je stiglo obavestenje o dobitku i da tel uskoro stizeeee.....Dexter napisao: Nadam se da ce neko i sa ovog foruma dobiti jedan od telefona...
Konobar,ajd Coca-Colu za sve ovamo

I ko je sad bio u pravu za tajming???!!!
Bravo care! To samo znači da će ljudi mnogo više postići sa nagradnom igrom, nego sa skupljanjem kodova za poene.
Ok, ajmo sad iskustva sa novim telefonom i tako to. Nadam se da ga ne prodaješ. Kakav je.......Baš me zanimaju razlike među svim tim novim W modelima, jer mi zaista nije jasno šta se to tako drastično promenilo od W810 naovamo.
Usput, ti zadrži telefon, a meni preko veze probaj da nabaviš pomenuti broj

Bravo care! To samo znači da će ljudi mnogo više postići sa nagradnom igrom, nego sa skupljanjem kodova za poene.
Ok, ajmo sad iskustva sa novim telefonom i tako to. Nadam se da ga ne prodaješ. Kakav je.......Baš me zanimaju razlike među svim tim novim W modelima, jer mi zaista nije jasno šta se to tako drastično promenilo od W810 naovamo.
Usput, ti zadrži telefon, a meni preko veze probaj da nabaviš pomenuti broj

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Pinocio bravo...sta reci.lepo je videti da ovo stvarno funkcionise
inace daj neke utiske sto se ovoga tice,dali je skidan sa mreze,sta sve ide u paketu itd
kada ga budes dobio naravno

Poslednja izmena od fain2daniel u Čet, 10. Maj 2007. 13:37, izmenjeno 1 put ukupno.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
videcemo ljudi,javim vam kad tel stigne.Mogu vam samo reci,da je za sad najjaci utisak na mene ipak ostavio glas devojke koja me pozvala
Zvuci smesno,ali,telefonu sam se iskreno nadao u toku nagradne igre.Poznajem neke likove koji su u hrvatskoj dobijali i po 2-3 telefona.Kazu da je kod njih telefon bio sa logom Vodafona,,ali videcemo....

Ja zaradio 150 bodova na sajtu slanjem invitatione na moje mailove
(a imam ih oko 8-9, i josh par drugova kome sam rekao za to i usput i invite-ovao) i porucio sam dva privezka za kljuceve
.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Upravo tako,obe tvrdnje.Danas mi je stigao fon.... bas tako,COMTRADE,svi sertifikati,USB kabel,slusalice i 128mb kartica.... nisam jos stigao ni da ga probam,jer sam zauzet trenutno.llulle napisao:fon je iz comtradea,znaci full,sa svim sertifikatima,i izgleda su velike sanse da dobijes ako kupis 10 kola i posaljes u sat vremena
Miodrage,miodrage.... bilo je 8h ujutro,ja POSPAN,JOS U GACAMA,NIJE MI PALO NA PAMET DA TRAZIM PODATKE

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Masterokrata, ej bre salji bre!!!Sta ima covece...Dobio je jedan decko sa naseg smera...Rasa ako ga znas,druzi se sa Darkom i Srdjanom!!!Telefon je dobar ali moram vam reci da me zvuk razocarao tj mnogo je tih!!!ali opet mozda sam ja gluv ali na max jacine je ko na tvom mp3 Masterokrata, na pola!!!Ali zvuk je kvalitetan i sluske dobro leze u usima...I da jako je lep na izgled!!!!
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona