Koji telefon imate?
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Njegovan, Predhodni telefoni su mi bili 6230i,d820,6233,E50,ef81, sve modeli sa jacom rezolucijom, a bas sam danas jednom liku podesavoa 6681 koji ima identicnu razoluciju kao i n70, samo bez 3d ikonica. i nije mi izgledao kao nesto sto je u skladu sa danasnjim standardima.Inace ram mu je strasan, i veoma je simpatican u music varijanti.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ja predlažem da svi uz poruku koju imamo u donjem desnom dijelu napišemo i koji model telefon imamo. Mislim da bi bilo korisno da svi to imamo u vidu, zanimljivo je vidjeti šta osoba koja ti nešto preporučuje nosi... Nadam se da shvatate šta želim reći...
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Treba da popuniš polje "Potpis" i da dolje pdabereš opciju "Uvek prikaži moj potpis". Mislim da je avatar ipak tu da se stavi nešto drugo, ne mora baš SVE da nam bude oko telefona!
Osim toga, mnogo mi se sviđa moj avatar
, kao i još nekih ljudi.
A mislim da nikom nije problem da napravi ovo što sam ja predložio (a mnogi već imaju).
Pozdrav!

Osim toga, mnogo mi se sviđa moj avatar

A mislim da nikom nije problem da napravi ovo što sam ja predložio (a mnogi već imaju).
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
evo objasnjenja mog slucaja:jedan broj je moj licni broj na Cellcom mrezi,koji je postpaid i koji svi zivi prijatelji i rodjaci znaju.Drugi broj je prepaid,koji dopunim samo ako mi zatreba da pricam,ali uglavnom sluzi za ljude iz firme,banku,oglase,kojekakve usputne poznanike i druge nevazne ljude.Tako da kada ne zelim da pricam sa nekim nevaznim ili ne zelim da me uznemiravaju iz banke,kablovske,bla bla...sa svojim kratkim pitanjima o poboljshanju usluge i sta sve ne,onda lepo iskljucim taj drugi broj,a i dalje sam dostupan za sve bitne ljude....a pri tome nemoram da instaliram nikakve programe koji ce da odbijaju pozive i sta ti ja znam....ugasim fon i odmaram,sedim na plazi,spavam,uzivam s prijateljima i sta vec...i znam da ako ovaj drugi fon zazvoni,da je to sigurno neko sa kime zelim da pricam