Ova tema se pretvorila u SE vs nokija, ja bih ovde izbrisao dosta komentara
SE jeste upao u krizu, tj. u jedan dubok san... Ono sto ih je veoma kostalo jeste i povlacenje P5 i Beibei-a, i naravno izbacivanje k850i koji je trebao da bude odgovor na n95, k850i je unistio SE.
Mogu sad svi vlasnici k850i da me pljuju, ali ovo je ziva istina...A to je izgleda i SE potvrdio jer je k850i prestao sa proizvodnjom i povlaci se iz prodaje( u nekim zemljama, verovatno ce u Srbiji jos dugo biti prisutan).
Nadam se da kad konacno bude gotova ta nova platforma da ce se SE malo vratiti u zivot.
Tacno je da SE radi neke modele na isti kalup sa malo izmenjenim funkcijama, ali meni SE dizajn vise odgovara nego onaj koji je prisutan kod nokije, ako je vama lepo da vam telefon skuplja sve moguce otiske i prasinu onda je to ok(a 80% novih nokija imaju takvu plastiku)
Za mene za sada je n95 nekako najbolji i najkompletniji telefon od svih nokija(naravno ne spominem bateriju).
Spominjem n95 jer SE nema jos advekatan odgovor na dotican telefon...
araphel, pa k800i je jedan od boljih telefona db2020 platforme, ako ne i najbolji

Mislim da je samo jedan telefon pravi naslednik k800i i odlican telefon vise-srednje klase, naravno to je C702i.
Mislio sam menjati svoj k800i ali nisam nasao advekatnog naslednika, a C702i je u Srbiji bezobrazno skup...
SE je najbolje prosao, ali i postao dosta popularan za vreme k750i, w800i i w810i koji su najbolji telefoni SE, bio sam veoma zadovoljan sa k750i i sa w810i i vrlo rado bih uzeo opet takav telefon.
I za kraj da dodam i ovo:
araphel napisao:
Poenta.....nema poente,osim da su SE stvarno dobri i kompletirani proizvodi.
Veoma lepo receno araphel