Manija koja ne prestaje
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Svaki dan gore st(r)anje!
Kad sam u velikoj krizi izbulje mi se oci ovako
pa ne znam sta cu sa sobom! Ne mogu napolje jer hoce da me posalju u Lazinu ustanovu!
Kada sam kupio 6630 i otvaram kutiju i nisam je dobro raspakovao, a telefon se odmah prosuo po laminatu zajedno sa onom kesicom u koju je bio upakovan! E od tada se manifestuju promene
! 
Kad sam u velikoj krizi izbulje mi se oci ovako
Kada sam kupio 6630 i otvaram kutiju i nisam je dobro raspakovao, a telefon se odmah prosuo po laminatu zajedno sa onom kesicom u koju je bio upakovan! E od tada se manifestuju promene
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
A pa nije, evo i w950 mi puni godinu dana, a e50 već godinu ipo, tako da ne odstupam baš nešto od onoga što sam rekao.
E sad malo mi je žao što ne mogu da zadržim sve one stare (iako ih nije tako mnogo), kao na primer Venom, pa da mi stoji u potpisu 7-8-10 telefona, ali osim što bi skupljali prašinu, i budili uspomene, i bili upotrebljivi ako zatreba, mnogo bih love puko na sve. Ovako rabim ono što mi baš treba, a ostalog se sećam.

E sad malo mi je žao što ne mogu da zadržim sve one stare (iako ih nije tako mnogo), kao na primer Venom, pa da mi stoji u potpisu 7-8-10 telefona, ali osim što bi skupljali prašinu, i budili uspomene, i bili upotrebljivi ako zatreba, mnogo bih love puko na sve. Ovako rabim ono što mi baš treba, a ostalog se sećam.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
E pa ljudi, da mi je neko pricao ne bih verovao. Pa ja sam malo dete za vas. Ali jaaaaako malo. Pa ovolika kolicina teefona po coveku je da se opremi jedna lepa radnja
@Araphel - covece, kako se uopste secas sta si sve imao. Ja zabpravim sve starije od godinu dana? Neverovatno. Ako ti je posao nesto sto nije vezano za mobilne telefone, promasio si profesiju
@Araphel - covece, kako se uopste secas sta si sve imao. Ja zabpravim sve starije od godinu dana? Neverovatno. Ako ti je posao nesto sto nije vezano za mobilne telefone, promasio si profesiju