Pa, s obzirom na tri telefona, 5800XM furam po džepovima dok E71 i TyTN II u nekom torbaku
U cemu nosite telefone leti?
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
u dzepu, imam futrolu, ali je nezgodna, jer se telefon mora uvek vaditi pri kucanju SMS-a, i tome slicno, naravno, dzep gde je telefon, je potpuno prazan, i nema nikakvih shitova u njemu, tipa prasine...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ovo je tako dobar izraz...Vlada Zem napisao:Čudi me da baš niko mobove ne nosi u "toplomerkama" (torbice bez kaiša, za "ispod miške")
araphel, slažem se sa tobom, ali to ti dođe oko pola populacije, pa ako se budeš kandidovao za nešto političko da znaš...
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- brain_damaged
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 19:56
Највише не нервирају оно "оковратнице".
Неко закачи телефон око врата,мени је то јако ружно,и не ефикасно.
Извињавам се корисницима истог.
Једино у чемо могу да носим,али што има по мени велику ману је педеруша,али ако на себи имам неку мало ширу мајицу или дужу,не могу да ставим преко педеруше,дебилно изгледа,а ако ставим на њу тај доњи део,мајица је искривљена и дебилно ми изгледа.
Ваљда сте ме схватили
По мени најлепше и најефикасније решење су оне торбице преко рамена,али не оне огромне.
Елегантне
(колико то оне могу бити) 
Неко закачи телефон око врата,мени је то јако ружно,и не ефикасно.
Извињавам се корисницима истог.
Једино у чемо могу да носим,али што има по мени велику ману је педеруша,али ако на себи имам неку мало ширу мајицу или дужу,не могу да ставим преко педеруше,дебилно изгледа,а ако ставим на њу тај доњи део,мајица је искривљена и дебилно ми изгледа.
Ваљда сте ме схватили
По мени најлепше и најефикасније решење су оне торбице преко рамена,али не оне огромне.
Елегантне
Nokia 6220 Classic
- brain_damaged
- Redovni učesnik

- brain_damaged
- Redovni učesnik

- brain_damaged
- Redovni učesnik

Godzilla, brain_damaged,
Mala digresija:ja imam par komada nečega što bi se moglo nazvati pederušama,doduše sve u nekom Urban i Army stilu. Povrh toga,nosim dugu kosu,pirsinge,tattoe,slušam metal i to najviše doom,a isto tako obožavam da nosim air max
I ne,nisam klinac.....Ne valja generalizovati stvari,mada sam i ja par postova ranije učinio nešto slično.....
Samo toliko.....ovde smo da se družimo,ko god i kakvi god da smo
Mala digresija:ja imam par komada nečega što bi se moglo nazvati pederušama,doduše sve u nekom Urban i Army stilu. Povrh toga,nosim dugu kosu,pirsinge,tattoe,slušam metal i to najviše doom,a isto tako obožavam da nosim air max
Samo toliko.....ovde smo da se družimo,ko god i kakvi god da smo
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja imam kosu umerene duzine, slusam sve sto mi se svidi, svoju lepu kozu nisam "ukrasavao" ni sa cim, nosim tu i tamo "pederushe" ili torbicu preko ramena, da obozavam AirMax i trenutno furam po meni najlepse i najbolje (Classic BW), i zabole me ko ce sta da misli o meni, meni bitno da se ja lepo osecam - kad se okupam, manje se oseti

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ja imam kosu standardne dužine, slušam pop/rock/rap/hip-hop, svoju prirodno bezbojnu kožuru sam ukrasio sa 1 ožiljkom i jednom uspomenom od švajcarskog noža koja će biti ožiljak (i to na jako vidljivom mestu
), nosim leti pederuše, zaljubljen sam u air max, starke, i najke, zabole me ko šta misli o meni i taaako
miodrage, joj kad vidiš ti zimus sa iphonetom i kad budeš odgovarao na pozive čelenkom ili nosom (zavisi koje razmere su dotični delovi tvog tela)
E, da, jesam li spomenuo da sam kupio pederušicu
miodrage, joj kad vidiš ti zimus sa iphonetom i kad budeš odgovarao na pozive čelenkom ili nosom (zavisi koje razmere su dotični delovi tvog tela)
E, da, jesam li spomenuo da sam kupio pederušicu
Nokia C6
Ovo postaje tema sa licnim oglasima, samo jos da se poveca broj korisnika neznijeg pola !
sala mala
sala mala
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
tehno maniac,јел те неко забо или резултат неспретности у датом тренутку,тај нож?
На ком месту?
мали офф
да додам:носим конверс карве,по мени најлепши модел,волим аир мах али радије купујем телефоне него њих
имам један шмекерски ожиљак
на десној,као да сам секао вене
испод длана
промашио сам кваку и рука у стакле
теме оде мало у офф али бар нам је занимљиво
На ком месту?
мали офф
да додам:носим конверс карве,по мени најлепши модел,волим аир мах али радије купујем телефоне него њих
имам један шмекерски ожиљак
промашио сам кваку и рука у стакле
теме оде мало у офф али бар нам је занимљиво
Nokia 6220 Classic
araphel, ma naravno, to je dno. Ali što reče Vincent -"ali to ti dođe oko pola populacije"-, pa reko'da probam, možda ima neko, srećom ovde nema. Pošto nosaš toliko, legla bi ti jedna metroseksualna poštarka
Meni je sve stvar praktičnosti, a danas se svaka forma lako upakuje (i "pederuše") da odgovara različitim ukusima. Kao pesma "Dođi da ostarimo zajedno", nekom Šaban, nekom Let3.
pozz
Meni je sve stvar praktičnosti, a danas se svaka forma lako upakuje (i "pederuše") da odgovara različitim ukusima. Kao pesma "Dođi da ostarimo zajedno", nekom Šaban, nekom Let3.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm