U cemu nosite telefone leti?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

madness99, :lol: čestitam na 2000 poruci :D
Pa, s obzirom na tri telefona, 5800XM furam po džepovima dok E71 i TyTN II u nekom torbaku :D
Nokia 5800XM

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

u dzepu, imam futrolu, ali je nezgodna, jer se telefon mora uvek vaditi pri kucanju SMS-a, i tome slicno, naravno, dzep gde je telefon, je potpuno prazan, i nema nikakvih shitova u njemu, tipa prasine...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Čudi me da baš niko mobove ne nosi u "toplomerkama" (torbice bez kaiša, za "ispod miške") Slika
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Vlada Zem, moje licno misljenje je da su te torbice najveca glupost,jer ti je i pored njih barem jedna ruka zauzeta....
ALi odlican ti naziv za njih :lol: :lol: :lol:
D500&E71

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vlada Zem, "toplomerke" su po meni nekako krajnja odlika šabanije.....koja se sad kao nešto emancipovala,pa se pravi fensi.......Ja kako god okrenem ni u jedan od "torbaka" ne mogu da postignem da uglavim i telefone, pored svega drugog što teglim.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Vlada Zem napisao:Čudi me da baš niko mobove ne nosi u "toplomerkama" (torbice bez kaiša, za "ispod miške") Slika
Ovo je tako dobar izraz... :D Ako Srbin nešto zna, zna da nadjene ime stvarima :lol:
araphel, slažem se sa tobom, ali to ti dođe oko pola populacije, pa ako se budeš kandidovao za nešto političko da znaš... :)
Pozdrav! ;)
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

brain_damaged
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 19:56

Post od brain_damaged »

uvek u džepu nosim fon, retko oko vrata i za pojasom mada imam futrolu i onu traku ...
meni se p990 ni ne primeti u džepu lol
Nokia N73

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Највише не нервирају оно "оковратнице".
Неко закачи телефон око врата,мени је то јако ружно,и не ефикасно.
Извињавам се корисницима истог.
:wink:
Једино у чемо могу да носим,али што има по мени велику ману је педеруша,али ако на себи имам неку мало ширу мајицу или дужу,не могу да ставим преко педеруше,дебилно изгледа,а ако ставим на њу тај доњи део,мајица је искривљена и дебилно ми изгледа.
Ваљда сте ме схватили :lol:
По мени најлепше и најефикасније решење су оне торбице преко рамена,али не оне огромне.
Елегантне :D (колико то оне могу бити) :)
Nokia 6220 Classic

brain_damaged
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od brain_damaged »

ne nosim ni ja stalno uvek oko vrata rekao sam vec a pederuše me nerviraju to je za fensere  
Nokia N73

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

brain_damaged,што за фенсере???
Најбоље су оно што окачиш на лево раме нпр. а укрштају се на десно.
Ваљда знате на шта мислим. 8)
brain_damaged, :?
Nokia 6220 Classic

brain_damaged
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od brain_damaged »

ok ae nećemo se ovde raspravljati šta je a šta nije svako se oblači i nosi šta hoće, ja recimo pederuše i torbice ne bih nikad nosio sa sobom jednostavno to ne ide uz moj stil oblačenja :wink:
Nokia N73

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

brain_damaged,нисам желео расправу,само да знам зашто мислиш да су фенсерске.
Не знам колико имаш година,ја сам клинац дако да ми ок изгледа уз стил.
Замисли неког пословног човека,кошуља,сако,и педеруша око струка :lol: :lol: :lol:
Nokia 6220 Classic

brain_damaged
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od brain_damaged »

pa eto mislim da su fenserske jer vidjam uglavnom dizelaše i one što slušaju grand da ih vuku sa sobom i čim vidim er maks tu su i torbice i vono a inače imam 17 god

da se vratimo na temu...
većina mojih drugova leti ni ne nosi tel. ili ih nose za pojasom ako imaju pantalone...
Nokia N73

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Godzilla, brain_damaged,

Mala digresija:ja imam par komada nečega što bi se moglo nazvati pederušama,doduše sve u nekom Urban i Army stilu. Povrh toga,nosim dugu kosu,pirsinge,tattoe,slušam metal i to najviše doom,a isto tako obožavam da nosim air max :wink: I ne,nisam klinac.....Ne valja generalizovati stvari,mada sam i ja par postova ranije učinio nešto slično.....

Samo toliko.....ovde smo da se družimo,ko god i kakvi god da smo :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja imam kosu umerene duzine, slusam sve sto mi se svidi, svoju lepu kozu nisam "ukrasavao" ni sa cim, nosim tu i tamo "pederushe" ili torbicu preko ramena, da obozavam AirMax i trenutno furam po meni najlepse i najbolje (Classic BW), i zabole me ko ce sta da misli o meni, meni bitno da se ja lepo osecam - kad se okupam, manje se oseti
:lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

miodrage, a sta mozes da kazes o sebi svojoj licnoj higijeni? Malo vise ifo nam daj :P .
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Ja imam kosu standardne dužine, slušam pop/rock/rap/hip-hop, svoju prirodno bezbojnu kožuru sam ukrasio sa 1 ožiljkom i jednom uspomenom od švajcarskog noža koja će biti ožiljak (i to na jako vidljivom mestu :cry: ), nosim leti pederuše, zaljubljen sam u air max, starke, i najke, zabole me ko šta misli o meni i taaako :lol: :lol: :lol:
miodrage, joj kad vidiš ti zimus sa iphonetom i kad budeš odgovarao na pozive čelenkom ili nosom (zavisi koje razmere su dotični delovi tvog tela) :lol:

E, da, jesam li spomenuo da sam kupio pederušicu :lol:
Nokia C6

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ovo postaje tema sa licnim oglasima, samo jos da se poveca broj korisnika neznijeg pola ! :lol:
sala mala

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

tehno maniac,јел те неко забо или резултат неспретности у датом тренутку,тај нож?
На ком месту?
мали офф :lol:

да додам:носим конверс карве,по мени најлепши модел,волим аир мах али радије купујем телефоне него њих :D :D
имам један шмекерски ожиљак :lol: на десној,као да сам секао вене :lol: испод длана :)
промашио сам кваку и рука у стакле :lol:
теме оде мало у офф али бар нам је занимљиво :lol:
Nokia 6220 Classic

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

araphel, ma naravno, to je dno. Ali što reče Vincent -"ali to ti dođe oko pola populacije"-, pa reko'da probam, možda ima neko, srećom ovde nema. Pošto nosaš toliko, legla bi ti jedna metroseksualna poštarka :wink:
Meni je sve stvar praktičnosti, a danas se svaka forma lako upakuje (i "pederuše") da odgovara različitim ukusima. Kao pesma "Dođi da ostarimo zajedno", nekom Šaban, nekom Let3. :D
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Zaključana tema