Imamo nešto slično u kući, nije Huawei, doduše.
Dobro bi došla slika na kojoj vaga pokazuje xyz kg i pqr % body fat.

Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
No problem [emoji3][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201906 ... fdf714.jpg[/img]dachakragujevac80 napisao:A što ne slikaš kad staneš na nju? [emoji23]
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Uh pa tebi ce biti ogroman skok sa A1, lepo. [emoji4]niko1a napisao:Koristio sam A1 kao "prelazni" tel, tj takva je bila zamisao, ali nisam imao zamerki i skroz mi se svideo tako da se njegovo koriscenje oduzilo na preko godinu danaMix 3 inace vec neko vreme pokusavam da nadjem plavi i 8Gb ali kako nikako nisam uspeo uzeo sam ovo sto se nudi, crni 6/128 vakum, a preko "druga od druga" s obzirom da je bilo povoljno ~390e.
Ako ima neko predlog za konkretnu verziju Gcam bio bih zahvalan, takodje Miui korisnici ako bi mogli oko one fore sa VPN malo da me upute sta i kako, hvala.
Ovako na prvu svidja mi se, sto nije ni cudo jer mi je vec duze vreme najlepsi tel u ponudi, a za dalje videcemo dok se malo ne priviknem na prelaz sa stocka na Miui. Da dodam, pakovanje je stvarno vrhunsko, pocev od kutije pa do sadrzaja iste, a ova maskica sto ide u pakovanju bas ima neki fin osecaj pri dodiru, onako soft neki, jedino steta sto oko kamere i ekrana ne prelazi bar malo.
Čestitke, najbolja kupovina za one koji ne žele notch ili punch hole.antec napisao:Pade i note 9 [emoji3]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk