Inace ja sam u misiji prebacivanja familije na iOS, zena je vec prebacena, mama i tetka takodje, jos koji dan i caleta prebacim i finito.
Zapravo, desni je estetski mnogo lepši - da je u njemu neki imaginarni W10.3M, priznaj da bi ti bio savršen. [emoji854]miodrage napisao:Evindzer, onaj levi je prelep, a ovo desno...
Razumem ih, nemaju izbora... ili iOS, ili ćeš ih se svih odreći. [emoji16]miodrage napisao: Inace ja sam u misiji prebacivanja familije na iOS, zena je vec prebacena, mama i tetka takodje, jos koji dan i caleta prebacim i finito.
Bićete prebačeni na iOS, resistance is futile!miodrage napisao:Evindzer, onaj levi je prelep, a ovo desno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace ja sam u misiji prebacivanja familije na iOS, zena je vec prebacena, mama i tetka takodje, jos koji dan i caleta prebacim i finito.
Naravno da neće, Samsung se ne kvari. [emoji854]Joxy napisao:Neces imati sta da resavas.
Pa dobro, sta sad, pusti gospodina oca nek kupi sta hoce.miodrage napisao:Cale se navrzo, resio, kupice on Samsung, video njegov najbolji drug to ima, i on ce. Rekoh super, uzmi,ali mene nemoj ni da zoves za bilo koji problem
Koja je razlika između b) i c)?miodrage napisao:Dosledno nego sta.
Cale se navrzo, resio, kupice on Samsung, video njegov najbolji drug to ima, i on ce. Rekoh super, uzmi,ali mene nemoj ni da zoves za bilo koji problem jer:
a) ne znam da ga resim
b) ne zelim da znam ga resim
c) ne zanima me da znam da ga resim
Sa iOS sam rekao sta je da je, kao i sa WP, resicu.