Meni licno jos ne treba 808 kad imam telefone koji prave ovakve fotke
Xperia Neo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, pa daaa jeste 808 king of photography,ali ne jurim toliku rezoluciju kamere,meni je i 8 ok a 12 na N8 mi je taman
Ti samo juris megapixeleee
Evo jos malo da uzivate,neke stare slike...N8
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, svakome treba 808, samo je pitanje koliko ljudi to hoce da prizna sebi. I meni je bilo tesko da priznam da postoji nesto bolje sto se tice kamere od N8. I sad kad uporedim fotke, posto i dalje imam N8, vidim u kolikoj je prednosti 808. Ko god je prvi put drzao 808 u ruci odmah se zaljubio i to mi je svako rekao, iako na slikama lici na 5800xm ali uzivo nije tako.
Ajde ako ti nije problem da slikas dve iste slike sa N8 i N9 u mraku, bas me zanima kakav je dual led koji ima N9 u odnosu na xenon. Nisam imao prilike do sad da ih uporedim a ti si jedini koga znam da ima oba telefona.
nadam se da je lepo ispala jer nije mogo da fokusira u potpunosti
Bez blica, stojim u potpunom mraku: 2013-01-23-0290 by Ivan 808, on Flickr
^ista slika sa nokiom N86 je uzalud kačiti, ništa se ne vidi, ovim je 808 oduvala sve kamera fonove a šire.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.