XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Vlada Zem, dobro je ispala osica N9 je dobar za macro fotke.
dve sa Xperia Neo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
gangsta, auu brate pa ti si me ostavio bez teksta..Ovoo, ovo je kvalitet...
P.S. koja je ona "bela" linija po sredini gde se nalaze uparkirani autobomobili..
gangsta, bitno je da je motor dobar. Ja sam se razocarao u GM ulje za motor,tj konkretno 10w40 jer ga auto trosu ludacki i kupio sam neko drugo kvalitetnije i gusce isto 10w40 da vidim kako ce se posle toga ponasati. Na opelovom forumu se mnogi zale na GM ulje da je retko
toda81, ne bavim se tim forumima, ali ima tu istine, imao sam uz ovu isto astru g samo karavan 1.4 16v i na 160 hiljada je produvala, tj.bas trosila ulje a sipali smo vecinom gm 10 40, u ovu stari nabavlja nekog meni levog proizvodjaca ako mi se dobro cini iz austrije i nikad problema, a vozi se stalno bas
Slajm je gm ulje definktivno, a to ukazu iskustvo mnogih. Ja mislim da sam sad kupio Mobis ulje ili tako nesto, nepoznato, ali original i vidi se da je gusce mnogo od GM-a. Samo cekam da se moj majstor vrati iz Svice pa da ga zamenimo
Cini mi se da nisu dzabe rekli da medju 8mpx camerama Arc S jedan od najboljih
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.