Krenuo sa pripremama,pa verovatno neki mec uskoro sledi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, na taj video sam i mislio. Već sam ga video u temi za G2.
Malo maši fokus, a vidi se jasno da preskače "frejmove". Vidiš koliko secka video? Posebno obrati pažnju na sami kraj i Astru karavan kako odlazi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
vla-do napisao:Baraba, na taj video sam i mislio. Već sam ga video u temi za G2.
Malo maši fokus, a vidi se jasno da preskače "frejmove". Vidiš koliko secka video? Posebno obrati pažnju na sami kraj i Astru karavan kako odlazi.
U pravu si Vlado. Stvarno je video snimak ocaj.Nije mi jasno sto ovako secka?
AnGeL oF LoVe, tako je i moj HTC Desire Z seckao na svojoj maksimalnoj rezoluciji (samo sto je kod njega to bila HD, 720p), pa sam morao da smanjujem u podesavanjima na VGA. Nekad imam osecaj da te maksimalne stvari ubacuju cisto k... radi, a nikad ih ne naprave da stvarno rade kako treba.
Koliko vidim tako je i sa ovim LG-jem. Dobro je samo sto je kod njega maksimalna FHD 1080p koja mi realno ne treba (mnogo vuce), pa i kad smanjim da snimam u 720p opet imam neki HD... u principu ti vise i ne treba da kvalitetno zabelezis uspomenu, a mnogo manje memorije trosi. Ova maksimalna FHD mi zauzela giga dok si rekao keks. Za vece bukvalno sto smo se zezali u nekoliko klipova.Sva sreca pa video converter radi brzo, sve sam to smanjio na 720p.
Tako da, preporuka je da snimate odmah u 720p, na njoj ne secka. Jedino taj fokus sto je nemiran malo, nadam se da ce biti neki update uskoro. Greota, odlicna kamera.
nidzo80, a poslednja u nizu je kako ti se taj pas zakacio za nogavicu? Nekako mi tako deluje
Elem, zanimljiva je ta kamera, postoji portovana .apk za S2 a verujem i za druge telefone.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.