Azimuth, dobro je ispalo,samo nisi dobro postavio link ka full slici vec je umanjeno
XT
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Neko je napomenuo da nam treba Xenon na androidima
Obe slike slikane u mrklom mraku
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Slikano u pekari na brzaka bilo mi glupo sada da fokusiram,isecena je malo da se nevidi krs oko nje,nije lepo uslikano mutno je ali SLATKO
Ali evo nesto sa fokusom
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Dobra slika Behemoth, G2 ima slicnu kameru ka moj Xperia T .
Pozdrav od skoro imam Nokiu 808PW, pre toga sam tri godine koristio n8
Pitanje za clana @Baraba ( Ivan 808 )
Slike su ti fantasticne, ja nesto ne mogu da dobije nocnu sliku kao ti... Koja podesavanja koristish za nocno slikanje??? Koju rezoluciju, ISO i tako to....????
Evo nekih mojih:
Koliko moze da kosta polovna 808?
Razmisljam da kupim,posto mi treba jos jedan telefon,a uzeo bih najvise zbog kamere.
Slabo ih vidjam po oglasima
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth napisao:Koliko moze da kosta polovna 808?
Razmisljam da kupim,posto mi treba jos jedan telefon,a uzeo bih najvise zbog kamere.
Slabo ih vidjam po oglasima
Pogledaj na kp,ja mislim da su oko 180-190 prosecno,mada ih bas slabo ima.
Baraba,super slike
Odlicne slike sa Petice. Ja da bih napravio takve na 808 morao bih da ugasim blic i onda bi mi trebalo jedno pet pokusaju po slici da dobijem cistu i kvalitetnu fotku Jos se vezbam....
Od skoro sam clan ovde, ali mi se dopada ova tema
Evo da okacim sa Motorole Motolux xt615, ozloglasenog telefona pogotovo po kameri, par slika:
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.