Gledaj da je narandža Zemlja, oseko sam je po ekvatoru dubljine pola centimetra i pažljivo izvadio meso narandže da ne oštetim koru i da ne slomijem fitilj- onaj beli deo što ide u gornji deo narandže.. Sipao suncokretovog ulja do pola fitilja, ostavio 2 min da se natopi i zapalio.. Evo vec 4h mi gori, a ovaj gornji deo mi se suši od plamena i što duže gori to više miriše! Probajte...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ne znam iskreno,jos nisam video CRT-a u nekoj borbi iako su veoma nezgodni psi.
Samo na jednoj izlozbi u Beogradu se jedan otkinuo od gazde,uleteo u drugi ring i umalo udavio bernskog planinskog psa koji nije nista manji od ovog.
Gledao sam borbe pit vs kavkazac,azijat,kangali i bogami ovi istocni psi objasne pitu neke stvari.
Ovaj malac ima 35 kila sa 6 meseci,kao tenk je.
kutijagreha, dobra slika bas.Gotovo identicna kamera na G2 kao na XT i XV.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Cooomi, Hvala sto si podelio super foricu za svecu... Behemoth, Lepa kuca
Vidim da spominjete i ovcare...
Evo ga Kavkaski ovcar slikan Nokiom N8 Ovde ima 76KG al sada ima oko 86KG 2013-06-29-647 by kusevija89x, on Flickr 2013-06-29-648 by kusevija89x, on Flickr
Inace okacio sam neke slike sa telefona na Flicker po setovima ( Nokia N8, N82, 808pw).... Dopunjavacu vremenom.
Svaka cast vlasnicima G2, stvarno pravi fotke za primer....
Citam na xda,kazu Korejci koji imaju vec Kit Kat,da je kamera za 40 posto kvalitetnija nego sto je sada,dace bog kad dodje i do nas,da je isprobam,i ovde podelim rezultate (mada meni ovakav kvalitet nocu-22h,nije ni malo los,ali od viska glava ne boli )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.