I ja putujem po srbiji, al me ne placaju ni bucko ni maneken
Baraba, to na s se zove sprza. Ako volis pljeske a vec si u Nisu, svrati do kafane Mrak i opali jednu, cisto da probas niski rostilj. Ta kafana ti je na izlazu iz nisa, 500 m pre ukljucenja na auto put.
Od svih njh kompletno, mada se ovaj bucko posebno ističe.
Kako ono kažu, svaki narod ima vlast kakvu i zaslužuje.
Nismo ni zaslužili bolje, kad jedne te iste trpimo tolike godine.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
znemanja, Jel' to Gumball trka ponovo u Beogradu? mrkixxx, ako on nađe "Mrak" a da ne pita nikog... Nema nikakvog znaka!
Moja preporuka - velika, ovčija, ljuta!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Venom, svaka cast!
Ja sam prekjuce iskljocao 10tak slika, ali nemam ovaj ugao, tj stranu.
Mozda slika ne moze to da docara, ali ovo je toliko impozantna masina,i svaki put kad dodjem u Bor zastanem da je dobro pogledam.
1808, eto, bar neko da razume kako mi je. m@c|-|oR, jeste lepa kompozicija, svđa mi se kako su uredili sa cvećem.
Odliče slike sa 808, baš je moćan mašinen za fotkanje. Ova dvojica iskasapiše nas u temi sa 808
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.