Poslednja izmena od Miškoni u Sre, 02. Apr 2014. 18:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Postavljaj slike u "thumbnail" formatu!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Poslednja izmena od Miškoni u Sre, 02. Apr 2014. 18:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Postavljaj slike u "thumbnail" formatu!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Poredio sam kamere S4 i Note 3. Iste su, nekad za nijansu nešto bolje ispdane na note3.
Note 3:
HDR
Blic:
Ova najbolje objašnjava, ljudi i objekti u daljini su jasni: weska88, ne menjam sličice, ali sam danas opalio sliku možda u isto vreme kad i ti.
Poslednja izmena od Baraba u Čet, 03. Apr 2014. 07:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Baraba, druze fenomenalne slike. Moj zet ima S4 pa sam jednom bas uporedjivao i slozio bih se sa tobom da note 3 bolje pravi fotografije. Cini mi se da su malo bolje uradili "processing" pogotovu pri uslovima slabe svetlosti.
Naravno tu je i N8 doprinala kada je "zabeležila" fotografije.
No, da li na trenutno vodećim modelima S4, Note3, G2, iP5/5s.... postoji ND filter na kameri?
znemanja, dobre slicice sa starom dobrom N8
Nd filter ja mislim nema nijedan android telefon,osim mozda Z1,nisam siguran.
Vidim vecina vas slika u wide formatu,ja uglavnom u full rezoluciji,mada evo jos jedna od mene u 16:9 formatu
Xperia Ion
znemanja, od pomenutih nema ni jedan ND filter. Sale_M, uvek slikam wide 16:9, monitor mi je wide, TV takođe... ako slikam u 4:3 onda izgleda kao ružna kocka kojoj fali delovi sa leve i desne strane, a sa wide ceo monitor/TV popunjen.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.