Coca cola nagradna igra!
Mislim da je neko pitao za kvalitet fona i yvuk...e pa ovako cackao sam(dobio drug sa faksa) sve je ok dok se ne dodje do zvuka koji je previse tih ynaci cujete sve okolo vas a najmanje muyiku...Sluske su neke nove tj nisu in-ear i nadam se da je samo ybog sluski tako slab yvuk(inace je kvalitetan)...Super izgleda uzivo tako da samo saljite...ali nije vredan dati 100e ya njega to vam odma govorim...W300 je 5x bolji
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Bingoooo, evo i ja da se pridruzim!
Juce mi stize mail da sam dobio w200!!! (i nisam se nesto odusevio
, jer imam N70, ali sto je dzabe...)
Kod sam slao preko neta negde oko 00:25, i eto cista sreca!
Inace imam diskont pica i imam dosta prazne ambalaze od 0.25 (koja stize iz kafica), medjutim dzaba mi sve to kad dnevno moze samo 10 kodova od 0.25l!
8meseci x 30dana x 10flasica x 4boda = 9600 bodova (do kraja nagradne igre, i to ako SVAKI DAN BUDEM UNOSIO po 10 kodova od 0.25)
Mislim da se toliki TRUD ne isplati, zbog K610i
, ali trudicu se dok me ne smori... (za sad imam 500 poena)
A ovo za svaki sat po w200, nije lose, mada nije neki fon, ali dobro!
Ja se nadam jos kojem w200
, jer tek 13 dana igram, a koliko jos ima do nove godine....
Prvi kod sam poslao sa mobilnog, i veoma se razocarao
, jer mi je na racunu posle poslatog koda bilo 100 dinara manje
, umesto 5 kako pise na etiketi!!!
Medjutim sledeceg dana stize mi poruka od Telenora:
Postovani, utvrdili smo da je prilikom upotrebe broja 2653 sa vaseg racuna greskom skinut veci iznos koji vam je naknadno vracen. Izvinjavamo se zbog nenamerne greske!
Eh taj Telenor...
Juce mi stize mail da sam dobio w200!!! (i nisam se nesto odusevio

Kod sam slao preko neta negde oko 00:25, i eto cista sreca!
Inace imam diskont pica i imam dosta prazne ambalaze od 0.25 (koja stize iz kafica), medjutim dzaba mi sve to kad dnevno moze samo 10 kodova od 0.25l!
8meseci x 30dana x 10flasica x 4boda = 9600 bodova (do kraja nagradne igre, i to ako SVAKI DAN BUDEM UNOSIO po 10 kodova od 0.25)
Mislim da se toliki TRUD ne isplati, zbog K610i

A ovo za svaki sat po w200, nije lose, mada nije neki fon, ali dobro!
Ja se nadam jos kojem w200

Prvi kod sam poslao sa mobilnog, i veoma se razocarao

Medjutim sledeceg dana stize mi poruka od Telenora:
Postovani, utvrdili smo da je prilikom upotrebe broja 2653 sa vaseg racuna greskom skinut veci iznos koji vam je naknadno vracen. Izvinjavamo se zbog nenamerne greske!
Eh taj Telenor...

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja sve kodove saljem preko SMS,jer su mi oni nesto zeznuli oko broja,kucam broj 064/267**** a na mom profilu je upisano 064/167**** Onda drugo sto je bilo onaj aktivacioni kod sam slao 10 puta i uzmu mi pare i kazu da kod ne vazi
Pa sam zamolio da mi oni aktiviraju sto su uradili,ali kazu da ja nemam ni jedan kod sa mog broja,i ja tek onda vidim da je broj 167
ali nista oni nece da isprave to 
Drago mi je sto se pojavio jos jedan dobitnik
chestitam,nadam se da ce biti jos njih,takodje ako ti ne treba telefon pokloni nekom od svojih ali najbolje bi bilo da prodas,ja sam razmisljao sta bih radio kad bih dobio,telefon mi se jako svidja(cak sam mislio i da ga uzmem
) ali sam nekako razmislio i video da je bolje prodati i uzeti 100e i potrositi na nesto pametno 

Drago mi je sto se pojavio jos jedan dobitnik

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Poslali su mi mail, gde su mi trazili broj telefona radi kontakta, i ja sam u kratkom roku odgovorio, medjutim jos nisu zvali!?!?!
Koliko sam ja ukapirao ljude koji su dobili odmah su kontaktirali, a mob je stigao za 2 dana, sto znaci da bi meni trebao danas da stigne, a jos me nisu ni zvali!?! Ali dobro, ja cekam........ 

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
U nedelju ujutru oko 5 posaljem 10 kodova putem sms-a i dobijem poruku da sam dobitnik mobilnog telefona i da ce mi se operater uskoro javiti.Niko se nije javljao dva dana pa sam pomislio da od toga nema nista.U pocetku sam mislio da mozda ne rade nedeljom ali nema poziva ni u ponedeljak pa pozovem info liniju.Ljubazna devojka mi uze podatke,obeca da ce proveriti i da ce mi javiti.Opet mi se niko ne javlja.Jutros zovem ponovo ali linija(servis) nije u funkciji.Nedugo zatim zvoni mi mobilni telefon i javlja se neki tip iz brze poste i kaze da ima neki telefon da mi isporuci i gde da se nadjemo.Bio sam bas prijatno iznenadjen jer mi je ovo prva nagrada u zivotu i mislio sam da u nagradama na srecu nemam srece.Da nije bilo ovog sajta i posta Pinokia nikada ne bi ni pokusao.Hvala Pinokio
Telefon je simpatican ali nemam nameru da ga zadrzim jer imam N-72 i ne volim telefone sa dzoistikom.
Telefon je simpatican ali nemam nameru da ga zadrzim jer imam N-72 i ne volim telefone sa dzoistikom.
LG G2 Black,16GB
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja sam rodjeni baxuz koji nikad nista nije dobio nego je sve sto ima stekao pomocu svojih 10 prstiju. I tu sam poslao 2 koda, ali osim 4 boda nisam nista dobio. Iskreno receno nisam ni ocekivao.
Evo samo 2 banalna primera:
1. Svojevremeno sam kao klinac skupljao razne albume sa slicicama. Uvek je bila fora, posalji toliko i toliko kesica i dobices to i to. Uredno sam slao i nikad nista nisam dobio.
2. Kao i ogroman broj ljudi, i ja sam srecu isprobao u Bingu. Secam se da sam odigrao 30 kola, i nijednom nisam dobio cak ni zamenu. Statisticki gledano to je nemoguce, ali eto...
Jednom sam imao srece kada su me pozvali u Milionera, prosao sam i brze prste, ali je pitanje za 96k bilo dosta zeznuto, a ja sam hteo da cuvam pomoci pa sam se kockao malo, i puk'o
Odoh ja u debeli off
Evo samo 2 banalna primera:
1. Svojevremeno sam kao klinac skupljao razne albume sa slicicama. Uvek je bila fora, posalji toliko i toliko kesica i dobices to i to. Uredno sam slao i nikad nista nisam dobio.
2. Kao i ogroman broj ljudi, i ja sam srecu isprobao u Bingu. Secam se da sam odigrao 30 kola, i nijednom nisam dobio cak ni zamenu. Statisticki gledano to je nemoguce, ali eto...
Jednom sam imao srece kada su me pozvali u Milionera, prosao sam i brze prste, ali je pitanje za 96k bilo dosta zeznuto, a ja sam hteo da cuvam pomoci pa sam se kockao malo, i puk'o

Odoh ja u debeli off
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!