Može jedno takmičenje ionako je forum malo "uspavan".
Ipak bi to mods trebalo da organizuju a temu da brzo odlučimo; predlog: 2 fotke po članu s obzirom na "masovan" odziv u prošlosti
Btw, ja osvojio II mesto u prvom
Trebali bi prvo napraviti spisak clanova koji ce ucestvovati i koji ce poslati sliku (spisak slican onome kada je okupljanje) da bi se videlo da li uopste vredi organizovati takmicenje, a ne da stigne npr.: 5 slika, a od toga 2 da su omasile temu.
Recimo ovako: do petka 17.07.2009. god skupljamo zaiteresovane. (taman neko od moderatora moze da se "sabere" da li ima vremena i mogucnosti da prihvati slike na svoj mejl i da ih okaci na Photobucket i da se javi ovde ko zeli da odradi taj posao ili je Akki jos uvek taj koji je zaduzen za ovaj deo).
Ali prvo da vidimo potencijalne kandidate
- SKUPLJANJE ZAINTERESOVANIH UCESNIKA DO PETKA 17.07.2009. god. 00:00h -
Kopirajte ovaj deo teksta ispod i pod novim rednim brojem napisite svoje ime. Naknadno ce biti utvrdjena tema, rok slanja slika i rok za glasanje.
Spisak ucesnika u takmicenju:
1.)Godzilla
2.)Techno maniac
3.)kapoerista90 ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Ja imam par slika koje mogu da budu pobednici takmicenja, a opet i da budu diskvalifikovane... U pitanju su teske povrede i sl. a to zaista nije za svachiji stomak...
Necu ucestvovati
kapoerista90, da, tema ce biti objavljena kada se zavrsi ovaj konkurs i dok se vidi ko ce sve ucestvovati.
Tako da se vec za vikend moze slikati ili sledece nedelje jer slike moraju biti napravljene posle definisanja teme, a ne neke koje su ranije nastale pa da se vade iz naftalina!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.